Tiltale: Otte-årig voldtaget i pizzeria

To sager om voldtægter mod små-piger for retten. Otte-årig voldtaget i baglokale, mens ni-årig blev truet med, at hendes bror ville blive skudt

Følg Krimi

En otte-årig pige blev voldtaget i baglokalet til et pizzeria på det vestlige Sjælland, og en ni-årig pige blev tvunget til sex af en voksen mand, der slog hende, da hun græd, og truede med at skyde hendes storebror.

Sådan lyder tiltalerne i to sager om voldtægter af mindre-årige piger, der i næste uge skal behandles ved retten i Næstved. Begge tiltalte nægter sig skyldige.

I den ene sag er en 50-årig indehaver af et pizzeria tiltalt for gennem fire år at have udsat en pige for 'mange' voldtægter, fra hun var otte år gammel, og til hun var 12 år.

Det skete i perioden fra 2001 og til 2005, men sagen er først blevet anmeldt nu, hvor pigen er blevet 22 år.

Ifølge tiltalen skete voldtægterne i baglokalet til den 50-åriges pizzeria, hvor han udnyttede sin fysiske og psykiske overlegenhed og gang på gang trak tøjet af pigen og gennemførte samleje med hende.

Efter en skærpelse af straffeloven anses samleje med et barn under 12 år altid for voldtægt, og strafferammen er 12 års fængsel.

Fotograferede sit overgreb
I den anden voldtægtssag er den tiltalte også 50 år. Han er tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt forhold med en ni-årig pige, der ifølge tiltalen også blev udsat for blufærdighedskrænkelse ved beføling.

En anden forurettet pige på 12 år blev krænket, da den 50-årige, ifølge tiltalen, sendte et billede af sit lem til pigen.

Det alvorligste forhold blev, ifølge anklageskriftet, begået i sommeren 2010 på en adresse i Næstved, da pigen var ni år.

Den 50-årige tungekyssede hende, bar hende ud på badeværelset og tvangs-vaskede hende, hvorefter hun blev udsat for et groft seksuelt overgreb i stuen.

Pigen græd og derfor gav den 50-årige hende en lussing, holdt hende fast og truede med at skyde hendes storebror, hvis hun sagde noget til sin mor.

Den 50-årige fotograferede også overgrebet med sin mobiltelefon, lyder tiltalen.

Begge mænd risikerer langvarige fængselsstraffe, hvis de bliver kendt skyldige.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind