Annonce:
Annonce:

Tiltale: Piskede 30-årig kvinde og stak hende i brystet med kniv før voldtægt

Somalisk mand kræves udvist for særlig farlig voldtægt

Annonce:
Følg Krimi

En 30-årig kvinde blev udsat for en voldtægt af særlig farlig karakter i en lejlighed i Valby, da en 47-årig somalier, ifølge tiltalen, piskede hende på ryggen med en ledning og udsatte hende for grov vold og et knivstik, før han voldtog hende.

I næste uge stilles den 47-årige mand, der bor i Sverige, for retten på Frederiksberg, hvor han kræves idømt en længere fængselsstraf og udvisning for bestandigt af Danmark.

Den 47-årige nægter sig skyldig.

Den 30-årige kvinde er også fra Somalia og voldtægten skete i en bekendts lejlighed, mens en anden person var til stede i et værelse ved siden af.

Kvinden flygtede i første omgang fra lejligheden, da den 47-årige, ifølge tiltalen, rev hendes bluse af og slog hendes hoved ind i væggen flere gange med ordene:

- Jeg skal kneppe dig! Du går ingen steder, før jeg har kneppet dig!.

Pisket, slået og sparket
Det lykkedes dog kvinden at flygte fra lejligheden, men senere på natten kom hun tilbage, og den 47-årige kastede sig igen over hende, siger anklageskriftet.

Manden trak hende ind i lejligheden, hvor han igen forlangte sex. Han piskede hende på ryggen med en ledning, rev hende i håret og tildelte hende flere slag og spark, blandt andet i hovedet.

Derefter stak han hende i brystet med en kniv og gennemførte voldtægten.

Knivstikket var dog ikke så alvorligt, at det betragtes som et drabsforsøg, men det har ført til, at anklagemyndigheden har rejst tiltale for voldtægt af særlig farlig karakter, der har en strafferamme på 12 års fængsel.

Voldtægten skete ifølge anklageskriftet den 12. april i året cirka klokken 04 om morgenen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: