Tiltale: Sådan truede 'kuffertmanden' offer til tavshed

Anklager Bente Schnack har netop vist en sms-korrespondance mellem den 31-årige tiltalte og den filippinske aupair-pige, som skulle have truet hende til tavshed

Den 31-årige tiltalte i retten i Lyngby i dag. (Tegning: Jørgen Bitsch)
Den 31-årige tiltalte i retten i Lyngby i dag. (Tegning: Jørgen Bitsch)

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): Det var først, da politiet stod med både en anmeldelse om voldtægt og et kvindelig, som begge pegede i retning af den 31-årige tiltalte Ghiath Eddin Sukkar, at en filippinsk aupairpige valgte at fortælle, hvad hun følte sig udsat for.

Det skete, efter at politiet havde forsøgt at finde frem til aupairpigen i længere tid. Som led i efterforskningen tog man kontakt til de kvinder, som havde boet på adressen i Lyngby, og som havde lejet et værelse af manden i tidens løb.

Ghiath Eddin Sukkar er tiltalt for drab og to voldtægter. Han nægter sig skyldig. Fotoet er brugt i forbindelse med en annonce om udlejning af værelse. Foto: Privat Krimi Tiltalt for drab og voldtægter: Kuffertmanden risikerer forvaring

Og det var til at forstå, at aupair-pigen havde tænkt sig om en ekstra gang, inden hun altså valgte at holde voldtægten hemmelig, gav senioranklager Bente Schnack udtryk for under sin præsentation af sagen, der gik i gang i retten i Lyngby her til formiddag.

For dagen efter voldtægten - der angiveligt skete 13. juli på det værelse, som kvinden havde lejet af manden - sendte den 31-årige en sms på engelsk til filippineren. Det har politiet fundet ud af efter at have undersøgt hans telefon.

- Advarsel. Hvis nogen får at vide, hvad der er sket, så ved du, at jeg har billeder og video. Og du kan blive udgivet på internettet og til din familie. Pas på, skrev manden på engelsk 14. juni om eftermiddagen.

Det fik kvinden til at skrive tilbage.

- Men jeg bliver nødt til at flytte fra dit sted på grund af det, der skete. Du skræmte mig. Lad være med at gøre noget med videoen, for jeg siger ikke noget, svarede kvinden.

Ghiath Eddin Sukkar nægter sig skyldig i voldtægter og drab, men erkender dødsvold.

Ekstra Bladet er til stede i retten, og Ritzau live-blogger fra retssagen. Du kan følge med her.

1 af 3 Ghiath Eddin Sukkar er tiltalt for drab og to voldtægter. Han nægter sig skyldig. Fotoet er brugt i forbindelse med en annonce om udlejning af værelse. Foto: Privat
2 af 3 En 31-årig mand er tiltalt for at have begået to voldtægter og et drab i dette værelse, som han lejede ud til enlige kvinder. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
3 af 3 Den 31-årige tiltalte i retten i Lyngby i dag. (Tegning: Jørgen Bitsch)