Tiltalt direktør: Jeg ville dominere 12-årig pige

Den 33-årige direktør oplærte, ifølge anklagemyndigheden, pigen til forskellige sexstillinger, inden de to mødtes

En 33-årig er tiltalt ved retten i Holbæk for at have lokket en 12-årig til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
En 33-årig er tiltalt ved retten i Holbæk for at have lokket en 12-årig til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Retten i Holbæk (Ekstra Bladet): Med billeder, videoer, ordrer og et slags ’sex-pensum’ oplærte en 33-årig direktør en kun 12-årig pige til at blive 'slavetøs' for ham.

Det mener anklagemyndigheden i en særdeles grov sag om voldtægt på en mindreårig, som i dag startede ved Retten i Holbæk. Her er den 33-årige direktør, udover anklagen om voldtægt, også tiltalt for andet seksuelt forhold under tvang samt blufærdighedskrænkelser af pigen.

Ledte efter slavetøs
I anklagemyndighedens bevisførelse imod den 33-årige indgår blandt andet en række beskeder og billeder sendt mellem den tiltalte og den 12-årige pige på chat-tjenesterne KIK, Tinder og Snapchat.

Den 33-årige erkender at have haft samleje med den 12-årige pige, men nægter at det er foregået under tvang eller under trusler om vold, som anklageskriftet siger.

I stedet forklarede han til retten, at de to havde indledt et frivilligt dominans forhold, efter at de havde fundet hinanden på dating-tjenesten Tinder i november sidste år.

En 33-årig er tiltalt ved retten i Holbæk for at have lokket en 12-årig til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Tiltale: Voldtog 12-årig 'slavetøs' ved spejderhytte

- Jeg ledte efter en slavetøs, og det var jeg åben om på min profil på Tinder, fortalte den 33-årige, der er beskyttet af navneforbud.

Ifølge den 33-årige skulle dominans-forholdet være en flugt fra en hverdag, som han ikke kunne holde ud, og efter at have talt kort med den 12-årige på Tinder, så han potentiale i den unge pige.

- Det var et seksuelt forhold, jeg ledte efter, og det sagde jeg også til hende. Jeg skulle være den dominerende, og hun skulle være den underdanige, forklarede den 33-årige.

Skulle lære stillinger
I de efterfølgende dage begyndte tilsyneladende en omhyggelig ’grooming’ af den 12-årige pige, hvor den 33-årige tiltalte sendte billeder af kvinder i forskellige stillinger, som pigen skulle studere, inden de kunne mødes.

’Du skal kunne dem alle udenad – så hvis jeg siger stilling nr. 5, så skal du kunne indtage den’, står der blandt andet i beskederne, som anklager Marie Elvekjær læste op i retten.

’Hvis du ikke kan dem, så vil du blive straffet. Men ikke hårdt til at starte med’, fortsætter beskederne.

I de lange korrespondancer, som hovedsageligt foregår på chat-tjenesten KIK, omtaler den 33-årige også pigen som sin ejendom.

I samtalerne svarer den 12-årige konsekvent med ’ja eller nej herre’ og afslutter samtalerne med: ’Godnat herre. Jeg er din slave, din ejendom og tilhører kun dig. ’

Ifølge anklageskriftet endte de mange beskeder ud i et møde mellem den 33-årige og pigen 16. november sidste år. Her blev den 12-årige ifølge anklageskriftet voldtaget i den 33-åriges bil tæt ved en spejderhytte på Sjælland.

Efter mødet aftalte de to at mødes endnu en gang, men pigens forældre opdagede datterens kontakt med direktøren og anmeldte ham straks til politiet.

Der er afsat to dage i sagen mod den 33-årige direktør med forventet dom 16. juni.