Annonce:
Annonce:

Tiltalt drev krisecenter: Snød kommuner for penge

En kvinde er anklaget for både mandatsvig og for at have afkrævet kommuner overbetaling

Annonce:
Følg Krimi

En kvinde, der tidligere drev eget krisecenter, er nu tiltalt for på forskellig vis at have snydt flere kommuner for penge. Desuden er kvinden tiltalt for at have brugt firmaets penge til at betale private udgifter.

I forbindelse med sagen har Ekstra Bladet forsøgt at indhente kommentar fra kvinden via hendes advokat, Finn Walther Petersen. Men her har man ikke svaret tilbage.

Konkret er kvinden tiltalt for i perioden fra 1. april 2019 og frem til 2. maj 2021 som ejer af de privat krisecenter, brugt 3,800.000 kroner til andre formål end drift af firmaet.

Noget af det omtalte beløb anvendte kvinden til udbetaling af løn til personer, der ikke var ansat på stedet, lyder det i anklageskriftet.

Kvinden er ligeledes tiltalt for mandatsvig ved at have overført knap 250.000 kr fra firmaets konto til egne private konti, hvor hun ifølge anklageskriftet brugte pengene til private udgifter.

Desuden er kvinden tiltalt for i fem tilfælde at have overfaktureret forskellige sjællandske kommuner. Det skete ved at lade kommunerne betale for flere dages ophold, end de pågældende kvinder reelt havde opholdt sig på krisecentret.

Eksempelvis kostede det ifølge anklageskriftet en kommune 9000 kr i overbertaling. fordi den tiltalte afkrævede omtalte kommune penge for 25 dages ophold for en klient i stedet for kun at kræve betaling for de 22 dage, som den kvindelige klient reelt havde opholdt sig på det private krisecenter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: