Tiltalt for overgreb på flere drenge: Det skete frivilligt

To mænd er anklaget for seksuelle overgreb og samkvem i Nyborg. I alt skal otte børn være blevet misbrugt

Følg Krimi

En 31-årig mand, der sammen med sin 21-årige kæreste er tiltalt for overgreb på unge drenge i Nyborg, har erkendt flere af anklagerne under sin afhøring i Retten i Svendborg tirsdag.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den 31-årige mand har i de fleste forhold i anklageskriftet erkendt, at det seksuelle samkvem med de mindreårige drenge har fundet sted. Men han nægter, at det er sket under skærpende omstændigheder.

Tiltalt for sexovergreb på drenge: Legede S, P eller K-leg med sine ofre

Ifølge den 31-årige mand skete det frivilligt. Desuden gør han gældende, at det i flere tilfælde var drengene, der kontaktede og opfordrede ham.

- Jeg ønsker bare at få sandheden frem. Jeg har ikke noget at skjule, sagde han i retten ifølge avisen.

Den 31-årige mand var ifølge avisen sammen med sin medtiltalte kæreste, en 21-årig mand, aktiv i amatørteatermiljøet i Nyborg.

De to er blandt andet anklaget for at have brugt deres fysiske og psykiske overlegenhed til at have seksuelt samkvem med flere børn, der var under 15 år.

Den 21-årige mand nægter ifølge Fyens Stiftstidende også, at de seksuelle overgreb skal være sket under skærpende omstændigheder. Ligesom sin medtiltalte gør han gældende, at børnene opfordrede ham til det.

I alt opregnes otte drenge i alderen 9 til 14 år som ofre i sagen.

Den ene tiltalte skal ifølge anklagerne have skaffet sig oralsex med en dreng på kun ni år i forbindelse med en leg om sandhed og konsekvens.

I flere tilfælde stod overgrebene på over adskillige måneder, lyder anklagen. I anklageskriftet beskrives det, hvordan der angiveligt skulle være tale om både anale samlejer og om blufærdighedskrænkelse.

Nogle gange er overgrebene sket under køreture. Andre gange på stranden i Nyborg, i en cykelkælder og i private hjem. Enkelte forhold går helt tilbage til 2009.

Retssagen fortsætter i næste uge. Dommen ventes i begyndelsen af oktober.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+