Tiltalt for serie-voldtægter: Spor fra kidnappet offer fundet i hans bil

Fire måneder efter en voldtægt fandt politiet spor fra 25-årig kvinde i den tiltaltes bil

En 25-årig kvinde blev smidt ud af voldtægtsmandens bil her på Fragtvej efter at han havde kørt hende rundt i tre timer, blandt andet i bagagerummet, og voldtaget hende to gange. (Foto: Jonas Olufson)
En 25-årig kvinde blev smidt ud af voldtægtsmandens bil her på Fragtvej efter at han havde kørt hende rundt i tre timer, blandt andet i bagagerummet, og voldtaget hende to gange. (Foto: Jonas Olufson)

I tre timer oplevede en 25-årig kvinde sit livs mareridt, da hun blev kidnappet på åben gade på Østerbro  i København, smidt ned i bilens bagagerum, kørt rundt i byen og voldtaget to gange af en sort voldtægtsforbryder, før hun blev smidt ud af bilen i Københavns Sydhavn.

Fire måneder efter voldtægten, der skete den 4. oktober sidste år, blev den formodede serie-voldtægtsforbryder, en 25-årig afrikaner, anholdt.

En kvinde blev angiveligt smidt af bilen her på Fragtvej i Sydhavnen. Efter at have været bortført i tre timer. Krimi Politiets tiltale: Sexmonster kørte rundt om natten og fandt sine ofre

Politiet gik derefter i gang med omhyggelige kriminaltekniske undersøgelser af mandens bil, som alle voldtægter skete i.

Politiet håbede, at finde tekniske eller biologiske spor fra voldtægterne.

Fandt dna fra 25-årigt offer
Og det lykkedes faktisk, da der blev fundet en dna-profil fra den 25-årige kvinde, som blev kørt rundt i bilen fra klokken 00.30 til klokken 03.15, hvor gerningsmanden smed hende ud af bilen på Fragtvej i København.

At det 25-årige offers dna-profil er fundet i den tiltaltes bil, er et af de vigtigste beviser under den kommende nævningesag, der starter den 5. oktober i København Byret.

Politiet har tidligere oplyst, at der er dna-beviser i 'flere' af voldtægtsforholdene.Vicepolitiinspektør Jens Møller, afdelingen for Personfarlig Kriminalitet, ønsker ikke på nuværende tidspunkt at præcisere, hvor de enkelte dna-spor er fundet.

Efter voldtægten af en 22-årig her på Vasbygade/Otto Busses Vej fik politiet mistanke om, at en serie-voldtægtsforbryder var på spil. Kvinden blev bortført i bil fra Østerbro af en afrikaner. (Foto: Jonas Olufson) Krimi Tiltalt som sexmonster: Politiet lod ham gå efter første voldtægtsforsøg

Den 25-årige tiltalte var ansat i hjemmeplejen, men boede nord for København.

Han var dog godt kendt på Østerbro i kraft af sit arbejde, og det var her, at de fleste af ofrene blev grebet på gaden og tvunget ind i en bil om natten for at blive kørt til et øde sted og voldtaget. Det skete under trusler om at blive slået ihjel.

Tidligere serie-voldtægter
Hvis den 25-årige bliver fundet skyldig i de tre fuldbyrdede voldtægter og frihedsberøvelser og to forsøg, som han er tiltalt for, er han den fjerde serie-voldtægtsforbryder, der er afsløret i nyere tid i København.

'Tunnelmanden', den 43-årige Youssef Kharchaf, afsoner otte års fængsel og skal derefter udvises til Marokko, efter at han i september sidste år i Østre Landsret blev kendt skyldig i 12 overfald på kvinder i området ved en tunnel ved Ruten i Tingbjerg.

Han blev dømt for en fuldbyrdet voldtægt, en række forsøg på voldtægt og anden kønslig omgang samt taskerøverier og tyveri.

'Tunnelmanden' huserede omkring et stisysten, hvor han væltede enlige kvinder af cyklerne for at voldtage eller røve dem. Han nægtede alt, men blev fældet af dna fra sæd og spyt.

Det var i dette område ved Utterslev Mose, at Tunnelmanden huserede. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Serievoldtægtsforbrydere: Derfor bliver de ved

'Amagermanden', den livstiddømte Marcel Lychau Hansen, der om få dage kan holde sin 50 års fødselsdag i fængslet, begik to kvindedrab, det ene i forbindelse med en voldtægt.

Desuden blev han kendt skyldig i tre brutale voldtægtssager. I det ene forhold brød han ind i en villa på Amager og voldtog fire piger, to 14-årige, en 15-årig og en 23-årig under trusler med en kniv. Pigerne blev bundet og efter tur taget med ud på toilettet og voldtaget.

I maj i år blev den 34-årige voldtægtsforbryder Henrik Andersen idømt forvaring på ubestemt tid for vold, forsøg på voldtægt og drabsforsøg mod en 23-årig kvinde, som efter et brutalt og umotiveret sexovergreb i december sidste år blev smidt i Københavns havn og efterladt for at dø.

Han blev også dømt for voldtægt og vold mod sin daværende kæreste. De nye voldtægter blev begået efter, at han havde afsonet seks års fængsel for grove voldtægter i oktober 2004 mod en 22-årig litauisk au-pair pige. Hun blev slået ned med en flaske og slæbt rundt i Københavns indre by, hvor Henrik Andersen voldtog hende tre gange, før han efterlod hende nøgen.