Tiltalt for sex-tvang på internettet

31-årig forsøgte ifølge tiltalen at tvinge tre kvinder til sex via chat på nettet

I en usædvanlig sag om sex-krænkelser på internettet, har Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi rejst tiltale mod en 31-årig mand fra Skælskør for forsøg på voldtægt og ulovlig tvang - selvom der ikke har været nogen fysisk kontakt mellem den 31-årige og tre voksne kvinder.

Politiet mener, at den 31-årige har forsøgt at tvinge sig til sex gennem trusler på chat-tjenesten Messenger. Han truede blandt andet med at offentliggøre private oplysninger - falske eller sande - om kvinderne på internettet.

Ifølge anklageskriftet truede han den ene kvinde med at 'blande dine børn ind i det' og en 18-årig blev forsøgt tvunget til telefonsex - ellers ville den 31-årige sende rockere til hendes bopæl og skade hendes mor.

Den 31-årige, der nægter sig skyldig, stilles for retten i Næstved den 18. september.

De tre kvinder, der er 48, 36 og 18 år, anmeldte alle den 31-årige efter at de havde været i kontakt med ham.

'En der vil bolle dig'
I det første forhold var den 31-årige den 1. marts i år kl. 00.20 i kontakt med den 48-årige kvinde på Messenger, hvor han flere gange opfordrede hende til 'tlfsex'.

Hun afviste ham gentagne gange, og det fik ham til to gange at skrive: 'Ellers finder jeg alt på dig og lægger det ud på alle mulige sider', og 'Vil du godt have det ud på alle mulige steder', 'Det er op til dig, det er dit valg'.

En uge senere, den 7. marts, var tonen endnu skarpere, da den 31-årige, ifølge tiltalen, chattede på Messenger med den 36-årige kvinde. Han indledte korrespondancen med 'Bolle dig' og kvinden svarede: 'Hvem er du?'.

'En der vil bolle dig' skrev den 31-årige, men kvinden afviste gentagne gange hans opfordringer til samleje og telefonsex. Det fik ham til at svare: 'Ring nu. Ellers blander jeg dine børn ind i det' og 'Svar ellers kommer jeg over til dig'. 'Har dit nr. og adrs.'

Truslerne eskalerede med: 'Ellers må jeg gøre det på en anden måde. så kan det være du finder ud af, det er dumt at pis på folk'.

Ifølge anklageskriftet sendte den 31-årige et billede af sin penis. Derfor er han også tiltalt for blufærdighedskrænkelse og han truede samtidigt med: 'Elllers finder jeg alt på dig og lægger ud på alle mulige sider'.

Det sidste forhold skete den 27. juli cirka kl. 21.30, hvor han ringede til den 19-årige og forsøgte at tvinge hende til telefonsex og til at sende nøgenbilleder af sig selv. Ellers ville han sende rockere efter hende og skade hendes mor.

De tre kvinder skal afhøres som vidner under retssagen.

Sagen er langt fra den eneste, hvor mænd agerer offensivt over for kvinder i chatforums på nettet. Her er det sågar mindreårige, der bliver udsat for verbale overgreb af seksuel karakter i et klip fra Ekstra Bladets dokumentar 'Jagten'.