Tiltalt for voldtægt: Jeg betragtede hende som min lillesøster

36-årig tiltalt for at have bedøvet og voldtaget 20-årig kvinde

Sovemidlet Halcion er tidligere blevet brugt i en sag om drugrape, hvor offeret fik sovemiddel i chokolade. (foto: Drugs-Expert)
Sovemidlet Halcion er tidligere blevet brugt i en sag om drugrape, hvor offeret fik sovemiddel i chokolade. (foto: Drugs-Expert)

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): En 36-årig mand, der er tiltalt for voldtægt af en 20-årig kvindelig bekendt, betragtede kvinden som en lillesøster.

Det har han torsdag forklaret i Retten i Glostrup, hvor sagen mod ham startede. Han er tiltalt for at have bedøvet kvinden, som han havde kendt i et år, med sovemedicin før voldtægten.

Ifølge anklageskriftet fandt overgrebet sted 14.-15. juli i den tiltaltes kærestes lejlighed i Hedehusene i tidsrummet 19-02.

Den tiltalte har forklaret, at de to kendte hinanden gennem det lokale fitnesscenter, hvor de begge arbejde og trænede. Ved siden af sit job i fitnesscenteret arbejde den tiltalte som massør og havde en briks stående i sin kærestes lejlighed, hvorfra han arbejdede.

Tiltale: Gav 20-årig sovepiller og voldtog hende

Det var i forbindelse med en aftale om massage, at offeret besøgte den tiltalte i lejligheden.

I retten forklarede han, at den 20-årige pige igennem en længere periode havde bedt om hjælp til nogle træningsskader. Ifølge hans forklaring trænede hun 'overdrevet' og fortsatte, selvom hun havde en skade.

- Hun spurgte mig, om jeg kunne hjælpe hende med nogle piller, der bedøvede smerterne, så hun kunne træne upåvirket, forklarede han.

Den 36-årige forklarede yderligere i retten, at hans kæreste får nogle piller for epilepsi, som han tilbød den 20-årige pige, da de skulle virke muskelafslappende.

Ifølge den tiltalte havde han gennem en længere periode frarådet pigen at tage pillerne, men hjalp hende, da hun insisterede.

Fængslet for drug-rape af 20-årig

Men ifølge anklagemyndigheden er der ikke fundet spor af epilepsi-pillerne i pigens blod eller urin. Til gengæld er der fundet spor af sovemedicin, som også findes i lejligheden i Hedehusene.

- Det kan jeg ikke forklare, der må jeg være dig svar skyldig, svarede den 36-årige, da anklageren spurgte, hvorfor der ikke blev fundet spor af de piller, som han hævdede at have givet offeret.

Udover at være tiltalt for bedøvelse og voldtægt er den 36-årige også tiltalt for fire andre forhold - blandt andet i flere jobansøgninger at have udgivet sig for at være uddannet social- og sundhedsassistent. Derudover er han tiltalt for at have forfalsket et eksamensbevis og for at have udgivet sig for at være fysioterapeut.

Den 36-årige mand erkender, at han i et enkelt tilfælde har udgivet sig for at være uddannet social- og sundhedsassistent, men nægter sig skyldig i de øvrige anklager.