Annonce:
Annonce:

Tiltalt for voldtægter idømt forvaring

Tiltalt for to brutale overfaldsvoldtægter på tilfældige unge kvinder

Den 33-årige erkender delvist de uhyggelige anklager. Tegning: Eigil Norton
Den 33-årige erkender delvist de uhyggelige anklager. Tegning: Eigil Norton
Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS BYRET: Mohammad Salah Iskandarani er idømt forvaring.

Det har domsmandsretten i Københavns Byret netop afgjort.

Han er i det store hele dømt i overensstemmelse med anklageskriftet. Han skal desuden betale 10.000 kroner til den unge kvinde, han udsatte for røveri, ligesom han skal betale 120.000 kroner i godtgørelse til hver de to 21-årige kvinder i voldtægtsforholdet.

Retten har i det hele fundet, at forklaringerne fra de to unge kvinder kan lægges til grund, og at de begge er blevet udsat for voldtægt under anvendelse af kniv, fastholdelse af deres hår, med en kniv rettet mod halsen, lussinger og knytnæveslag.

Den tiltalte sad i midten af retssalen med ryggen til tilhørerne og reagerede ikke synligt på dommen. Han havde et mut, mimikløst udtryk i ansigtet, da han sjoskende gik ud for at tale med sin forsvarer.

Annonce:

Forsvareren meddelte herefter, at dommen ankes til Østre Landsret med påstand om en tidsbestemt straf.

Retsformanden traf herefter beslutning om, at han fortsat varetægtsfængsles.

Forud for dommen gennemgik specialanklager Søren Harbo den tiltaltes mentalundersøgelse, hvor det blandt andet fremgik, at han er aggressiv, impulsstyret og farlig med meget stor risiko for ligeartet kriminalitet, og at han har beskrevet sig selv som 'pisse-farlig' og 'en ekstremt farlig vulkan'.

I sin procedure sagde anklageren, at han sjældent har været så sikker på, at forvaring er det rigtige, som i denne sag. Den tiltaltes forsvarer Finn Bachmann mente til gengæld, at en langvarig tidsbestemt straf var tilstrækkeligt.

Kollegievoldtægt: Det er han tiltalt for

Den 33-årige mand er tiltalt for:

Røveri 19. marts 2022 omkring klokken 3.15 på Amager, hvor en kvinde fik en kniv mod halsen og blev tvunget til at give ham sin telefon og nøgler. Herefter blev hun trukket med ud på gaden, hvor røveren sagde til et vidne, at han skulle køre videre - ellers ville han stikke eller dræbe kvinden, tvunget til at løbe 50-100 meter ned ad gaden med ham, mens han holdt fast i hendes håndled. Her vristede hun sig fri og løb væk.

Voldtægter under særligt skærpende omstændigheder 19, marts 2022 fra 4.37. To kvinder blev truet med kniv til at gå ind i en elevator ved kollegiet BaseCamp på Amager, hvor den ene blev tvunget til delvist at tage tøjet af, ligesom han holdt begge i håret og slog dem i hovedet, mens han tvang dem til at udføre oralsex på ham.

Efterfølgende blev de tvunget ind i en studielejlighed, hvor han skar i den andens tøj, tvang dem til at tage tøjet af, slog dem, rettede kniven mod deres hals og truede med at slå dem ihjel, mens han gennemførte flere fuldbyrdede voldtægter.

Fangeflugt 23. februar 2022 ved at være flygtet fra Nørre Snede Fængsel, hvor han afsonede en dom.

Manden er ifølge anklagemyndigheden så farlig, at han skal idømmes forvaring. En tidsubestemt straf, hvor man først kommer på fri fod, når man ikke længere anses for at være farlig.

Den tiltalte har delvist erkendt tiltalen for voldtægt og røveri og kom med en uhyggelig forklaring i retten.

Det er tidligere kommet frem i retten, at den tiltalte i grundlovsforhøret har forklaret, at han mener, at der er noget galt i hans hoved.

Annonce:

En kvinde, der blev udsat for røveri af den nu 33-årige, har også afgivet forklaring i retten.

Den 33-årige mand er senest blevet idømt to års fængsel for voldtægt som en tillægsstraf til tre tidligere domme, herunder en sag om voldtægtsforsøg og gaderøveri, hvor han fik fire et halvt års fængsel. Læs mere om hans uhyggelige fortid her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør meget mere om sagen i 'Afhørt' herunder eller din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: