Tiltalt i voldtægtssag: Stil mig op ad en væg og skyd mig

15-årig pige fik tæsk med en kæp, blev tvunget til oralsex og truet til at holde kæft, fremgår det af politiets tiltale

En 23-årig mand fra Vejle var rystende nervøs, da han tirsdag skulle afgive forklaring i en ubehagelig sag om vold, trusler og voldtægt af en 15-årig pige, som han sammen med flere andre sidder tiltalt i.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Manden har sammen med en kammerat på 22 og dennes kæreste på 17 siddet varetægtsfængslet siden november i fjor for at tæske pigen med en kæp, og for at have tvunget hende til oralsex og andre former for seksuelle ydmygelser.

De tre har alle nægtet sig skyldige under både grundlovsforhør og de senere fristforlængelses-møder, der har været afviklet. Men under hovedforhandlingen ved Retten i Horsens har de tre delvist erkendt nogle af forholdene i tiltalen.

- Jeg vil bare glemme det hele. Stil mig op ad en væg og skyd mig, sagde den 23-årige højlydt og grædende ifølge Århus Stiftstidende.

Sigtelse: Tæskede pige med stang og tvang sig til oralsex

Det fik dommeren til at afbryde afhøringen midlertidigt, så manden kunne få en pause.

Gik amok over stjålet hævekort
Efter pausen fortsatte forklaringen. Her kom det frem, at de tre tiltalte mødtes om eftermiddagen i Aarhus, men besluttede sig for at køre til Hørning for at ryge joints. Den 15-årige pige tog med på turen. Blandt andet fordi hun fik stillet i udsigt, at hun ville få fem gram hash.

Men pigen var ikke klar over, at den anden pige i bilen - den 17-årige - var rasende på hende, fordi hun hævdede, at hun havde stjålet hendes hævekort til banken.

I Hørning skete der et pludseligt stemningsskift, skriver Århus Stiftstidende.

Sexoverfald mod 15-årig pige: Tredje mand kræves fængslet

- Hun (den 17-årige - red.) stillede sig bag hende og slog hende med en kæp. Jeg tog fat i hende (offeret - red.) og råbte 'hvorfor har du stjålet hævekortet?’ Jeg kunne se frygten i hendes øjne, fortsatte den 23-årige i retten.

Tvang hende til oralsex
Og han fortalte videre, at han derefter tvang den 15-årige til oralsex, fordi han - som han fortalte i retten - følte sig presset til det af de to andre.

Men hverken den 22-årige eller den 17-årige bakkede op om den forklaring. De påstod, at de ikke anede, hvad der foregik. Og de vidste heller ikke noget om det forsøg på fuldbyrdet voldtægt, som den 15-årige pige også har forklaret, at hun blev udsat for.

Politiet: Kærestepar forsøgte at voldtage 15-årig pige

Den 15-årige har fortalt til politiet, at hun senere også fik tæsk med en kæp af den anden tiltalte mand i sagen - den 22-årige.

Og det kunne den 22-årige godt huske.

- Jeg ser hende bare ligge der og går i chok. Så slår jeg hende med kæppen cirka 10 gange. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg slog hende hårdt. Kæppen knækkede en til to gange, sagde han i retten ifølge Århus Stiftstidende.

Truet til at tie stille
Pigen blev til sidst efterladt i et grønt område tæt på stationen i Hørning.

Pige sigtet i voldtægtssag

Senere på aftenen opdagede de tre, at pigen var kommet på benene igen og stod og talte telefon på stationen. Den 22-årige kom så iført elefanthue og med en golfkølle for at true hende til at lade være med at melde dem til politiet. Den 22-årige kastede sten efter pigen fra den modsatte perron.

Alligevel blev alle tre anholdt kort efter. De to i Hørning, mens den 23-årige senere meldte sig selv.

Den 15-årige pige har også afgivet forklaring i retten. Det foregik for lukkede døre.

Det forventes ifølge Århus Stiftstidende, at der falder dom i sagen på fredag.