Tiltalt: Jeg blev fuldgyldig rocker FØR drab

26-årig drabstiltalt havde intet personligt kendskab til skuddræbt radiovært

Klubben ned de sorte og gule farver har seks på bagen i Danmark. Foto: Tariq mikkel Khan
Klubben ned de sorte og gule farver har seks på bagen i Danmark. Foto: Tariq mikkel Khan

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG: Sagen om drabet på radioværten Nedim Yasar begyndte mandag formiddag, og efter anklagerens forelæggelse i sagen, er det blevet tid til at de to tiltalte skal forklare sig.

I sagen er 25-årige MS tiltalt for at have kørt flugtbilen, mens 26-årige AF er tiltalt for at have affyret de dræbende skud imod 31-årige Nedim Yasar. Begge nægter sig skyldige.

Nedim Yasar var tidligere kriminel på den Københavnske Vestegn. Foto: Privatfoto Krimi Drabstiltalt:- Vi skulle købe Viagra-piller

AF er fuldgyldigt medlem af Satudarah, og det har tidligere været beskrevet, at han opnåede denne status i rockerklubben i begyndelsen af december - altså kort efter drabet på Nedim Yasar.

Det har været antydet, at det fulde medlemsskab eventuelt kunne være takken for at have deltaget i drabet.

Men ved dagens retsmøde forklarer AF, at der var en særlig grund til, at det 5. december 2018 kom frem, at han nu var fuldgyldigt medlem. Faktisk - forklarede han ved dagens retsmøde - var han allerede fuldgyldigt medlem, da det blev offentliggjort.

Nedim Yasar blev dræbt i november 2018. Nu begynder retssagen, hvor to mænd er tiltalt. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Hvorfor skulle Nedim Yasar dø?: I dag begynder retssagen

Nedim Yasar blev dræbt tidligt om aftenen 19. november.

Ved dagens retsmøde forklarede han, at han var blevet fuldgyldigt medlem i begyndelsen af november, eller i slutningen af oktober. Der havde han dog ligget syg, og derfor var bekendtgørelsen blevet udskudt.

Nedim Yasar blev skudt en novemberaften i 2018. Han døde få timer senere på hospitalet. Foto: Jan Sommer Krimi Tilfældig bilist overværede drab på radiovært

Begge tiltalte har forklaret, at ingen af dem kendte Nedim Yasar.

- Jeg hørte først om ham, da alle de artikler om drabet kom, fortæller AF.

1 af 2 To mænd på 25 og 26 er tiltalt i sagen om drabet på radioværten Nedim Yasar. Foto: Jan Sommer
2 af 2 Klubben ned de sorte og gule farver har seks på bagen i Danmark. Foto: Tariq mikkel Khan