Annonce:
Annonce:

To anholdt efter heftig biljagt

Eftersat bil blev fundet forladt i Lyngby efter biljagt, der blandt andet gik ad Helsingør-motorvejen

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

En mand og en kvinde i 25 års alderen er anholdt af Nordsjællands politi efter en biljagt, der startede på Østerbro i København og endte i Lyngby lørdag formiddag.

En hale af patruljevogne jagtede en firehjuls-trækker, der undervejs var ved at påkøre flere patruljevogne og civile borgere, der angiveligt måtte springe for livet, erfarer Ekstra Bladet.

Eftersættelsen startede cirka klokken 10 i København og endte cirka en time senere, da Nordsjællands politi fandt bilen forladt ved Eremitageparken i Lyngby.

Det lykkedes politiet at opspore den formodede fører af bilen, en 25-årig mand, der blev anholdt sammen med en 26-årig kvinde, der var passager i bilen. En tredje person menes at være undløbet fra bilen.

Politiet og København er lige nu ved at efterforske hele hændelsen og derefter tager Nordsjællands politi stilling til, hvad de anholdte skal sigtes for.

Der vil formentlig blive tale om vold eller forsøg på vold mod politiet, fareforvoldelse efter straffelovens § 252 og en stribe overtrædelser af færdselsloven.

Vagtchef Daniel Cunneely, Nordsjællands politi, oplyser, at politiet endnu ikke har taget stilling til om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør søndag med begæring om varetægtsfængsling.

Det er ikke oplyst, hvorfor Københavns politi startede med at eftersætte bilen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: