Annonce:
Annonce:

To anholdt for drabsforsøg på LTF'er

To mænd er torsdag anholdt for drabsforsøg på 29-årig LTF'er på Frederiksberg i slutningen af juli. Tre mænd med relationer til Hells Angels er allerede fængslet i sagen

En 29-årig LTF'er blev udsat for et voldsomt knivangreb i juli. Fem mænd er nu sigtet i sagen. Foto: Byrd
En 29-årig LTF'er blev udsat for et voldsomt knivangreb i juli. Fem mænd er nu sigtet i sagen. Foto: Byrd
Annonce:
Følg Krimi

To mænd på 30 og 36 år er torsdag morgen anholdt forskellige steder på Sjælland og sigtet for et drabsforsøg begået på Frederiksberg den 26. juli.

Det skriver Københavns Politi på Twitter.

Politiet oplyser endvidere, at begge mændene er medlemmer af en rocker- eller bandegruppering.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den yngste af de anholdte Hells-Angels rocker.

Det drejer sig om det voldsomme knivstikkeri på Borups Allé på Frederiksberg, hvor en 29-årig mand, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er medlem af Loyal to Familia, blev knivstukket flere gange og efterladt blødende tilbage midt på asfalten i aftensolen.

Annonce:

To mænd med tilknytning til Hells Angels og støttegrupperingen AK81 på 25 og 27 år blev kort efter anholdt og fængslet for deres roller i drabsforsøget, og siden blev en 30-årig mand med relation til rockergruppen også fængslet i sagen.

Dermed er der nu fem mænd anholdt for overfaldet. Ifølge sigtelserne mod de tre mænd der allerede er fængslet i sagen, kørte to biler målrettet op på siden af offeret omkring 18.30, inden 6-8 mand hoppede ud og begyndte at overfalde LTF'eren på åben gade, inden de igen forsvandt. Han pådrog sig udover knivstik i baller og lår kraniebrud under angrebet, men blev hurtigt meldt udenfor livsfare.

De to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag ved Retten på Frederiksberg, hvor anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var overfaldet en hævnaktion målrettet mod offeret, der er et mange-årigt medlem af Loyal to Familias afdeling i Lundtoftegade i Nordvest, der ligger kun få hundrede meter fra gerningsstedet.

Annonce:

Opgør i det kriminelle miljø
Politiet fortalte morgenen efter overfaldet, at det var deres tese, at angrebet kunne relateres til en strid mellem rivaliserende grupperinger, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Hells Angels og Loyal to Familia.

Københavns Politi er torsdag til stede ved Hells Angels' rockerborg på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter, hvor de har været i gang med en ransagning siden kl 7.30. Det sker i forlængelse af dagens anholdelser, oplyser efterforskningsleder Knud Hvass til Ekstra Bladet.

Rockerborgen huser Hells Angels' Copenhagen-afdeling og Ekstra Bladets udsendte fortæller, at rockernes tilholdssted på Svanevej er blevet finkæmmet frem til over middag, hvor 20-30 betjente har arbejdet på stedet. Tre hundevogne med både narkotika- og sprængstofhunde var også gang under ransagningen og en del civile politibiler var også at se på adressen.

Læs mere her:

Rockertæv og LTF-overfald forud for blodigt drabsforsøg

Københavns Politi er torsdag til stede ved Hells Angels' rockerborg på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter, hvor de har været i gang med en ransagning

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

De første fire afsnit af Ekstra Bladets podcast-serie om 'Dødens duo' er ude nu. Lyt til det fjerde herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: