To børn forsvundet siden i går: Politiet leder efter 14-årig pige og 12-årig dreng

Københavns Politiet leder lige nu efter en 14-årige pige og en 12-årige dreng, der har været forsvundet siden i går. Derfor beder de offentligheden om hjælop

To forskellige sager om børn, der er forsvundet har lige nu fået Københavns Politi på overarbejde.

Det oplyser Københavns Politi centrale vagtleder, Frank Mahler, til Ekstra Bladet.

Ifølge vagtlederen er der taler om to forskellige hændelser.

- Der er tale om to forskellige sager, hvor to børn er gået fra deres bopæl. Vi leder efter en 12-årig dreng og en 14-årig pige, der begge har været væk siden i går. Men de to sager har ikke noget med hinanden at gøre, siger Frank Mahler.

Ekstra Bladet har igen været i kontakt med Københavns Politi klokken 16.20 og her fortæller man, at børnene stadig ikke er fundet, men at man ikke har nogen mistænke om, at der skulle være sket en forbrydelse.

Den 12-årige dreng gik fra sin bopæl på Thorsgade på Nørrebro mellem klokken 15-16, og politiet fik anmeldelsen klokken 9.45 lørdag.

- Han er gået fra sin bopæl før, og der blev han fundet ude ved Rødovre Centeret, men hverken vi eller familien har nogen anelse om, hvor han han, siger Frank Mahler

Pige også forsvundet
Lidt senere lørdag formiddag fik politiet en anden anmeldelse. En 14-årig pige forlod sit hjem på Øster Søggade i depressiv tilstand i går aftes og har ikke givet lyd fra sig siden.

Pigen beskrives således:

- Sort/hvid ternede bukser.

- Beige eller sortternet trøje.

- Sort pilotjakke.

- Lang lys hestehaler og guldøreringe.

Politiet understreger, at der er tale om to vidt forskellige sager. De leder fortsat efter de to børn, men beder også offentligheden om hjælp.