To bomber fundet i London

Det britiske politi rykkede onsdag ud til en lejlighed i London-forstaden Harlesden, hvor to improviserede bomber blev fundet

Få historien kort her (Video: Sky)

Ved Craven Park i Harlesden, som er en forstad til London, fandt britisk politi klokken 09:34 onsdag morgen lokal tid to sprængladninger.

Det skriver Metropolitan Police i en pressemeddelelse.

De to sprændladninger var ifølge politiet hjemmelavede bomber, som blev fundet i en ubeboet lejlighed, der var ved at blive istandsat.

Bygningen blev evakueret, og der blev indsat vejblokader.

De to sprængladninger blev ifølge pressemeddelelsen 'gjort sikre', hvorefter de blev fjernet fra adressen og taget ind til videre undersøgelser.

Evakueringen af området er nu ophævet, og beboere fik lov at vende tilbage til deres hjem omkring klokken 18 lokal tid.

Betjente befinder sig fortsat i området, og da det drejer sig om sprængladninger, har Anit-terror enheden overtaget sagen.

- Jeg vil gerne takke de lokale beboere i området for deres tålmodighed og forståelse, mens vi arbejdede på sagen i dag. Offentlighedens sikkerhed er vores højeste prioritet.

- Jeg vil også gerne forsikre lokalsamfundet, at vi har lavet undersøgelser i det omkringliggende område, for at sikre os, at der ikke var noget lignende i nærheden, hvilket jeg med glæde kan bekræfte, at der ikke er, siger politiinspektør Simon Rose i pressemeddelelsen.