To drab på ni timer: Søger flere oplysninger om bilbrande

Politiet har fortsat en tryghedsskabende patruljering i områderne

Rockerlærlingen blev dødeligt såret under et opgør på et parkeringsplads i Brabrand, Aarhus. 
Foto: Øxenholt Foto Lone Corneliussen/Ritzau Scanpix
Rockerlærlingen blev dødeligt såret under et opgør på et parkeringsplads i Brabrand, Aarhus. Foto: Øxenholt Foto Lone Corneliussen/Ritzau Scanpix
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Det er fortsat ikke det afgørende gennembrud i sagen om to drab på ni timer i den kriminelle underverden i Aarhus.

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at der fortsat er en 'bred intensiv efterforskning af begge drab med henblik på at finde gerningsmændene'.

Politiet har fået en del henvendelser vedrørende to bilbrande, der skete i kølvandet på de to drab, som politiet ikke har kunnet finde en sammenhæng mellem.

Det drejer sig om brand i et køretøj ved Rasborgvej 16 i Solbjerg onsdag omkring klokken 20.30 og et køretøj ved Pindsmøllevej 31 i Edslev ved Hørning onsdag omkring klokken 21.30

- Vi er fortsat interesserede i at høre fra alle i relation til de to bilbrande. Vi er interesserede i at høre fra alle, der kan have set de to køretøjer komme kørende til stedet, andre køretøjer som eventuelt kan være set kørende derfra, eller hvis nogen har set personer i forbindelse med de to brande, skriver Østjyllands Politi.

Fra frisør til rockerlærling

Politiet har fortsat en styrket tryghedsskabende patruljering i områderne, og de melder om, at det seneste døgn er forløbet roligt.

Det første drab skete onsdag aften ved Travbanen på Observatorievej, hvor den 25-årige aarhusianske rapper 'Shmur' blev skudt og dræbt.

Det andet drab skete kun ni timer efter, hvor den 42-årige rockerlærling i Satudarah Mohammad Al-Zerjawi afgik ved døden efter at have fået tildelt flere knivstik. To andre blev ligeledes ramt.

Fra frisør til rockerlærling

Bilbrande undersøges efter drab på rapper

Satudarah mindes dræbt rockerlærling

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+