To dræbt på Bornholm: 68-årig i livsfare

Den overlevende fra et jalousidrama på Bornholm meldes onsdag i livsfare på Rigshospitalet

Den 68-årige mand, der som den eneste overleverede skuddramaet i Rønne på Bornholm, blev tirsdag eftermiddag meldt stabil, men nu er hans tilstand forværret.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at han endnu ikke er afhørt på grund af sin tilstand - og til Bornholms Tidende uddyber vicepolitiinspektør Peter Jørgensen, at manden er i livsfare.

- Tilstanden er forværret, så ja, han må betragtes som værende i livsfare.

To dræbt på Bornholm: Her er politiets teori

Skyderiet i Smedegade skete tidligt tirsdag morgen i et parcelhus, der tilhører en 61-årig kvinde, som politiet mener er det ene offer.

De to ofre, som blev fundet døde i huset, er dog endnu ikke blevet endeligt identificeret. Den tredje, en 68-årig mand, er overført til Rigshospitalet, hvor han altså svæver mellem liv og død.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at den var den 55-årige, der skød og dræbte sin 61-årige veninde og efterfølgende skød venindens 68-årige kæreste. Derefter skød han sig selv.

Drab på Bornholm: Skudt med oversavet jagtgevær

Ifølge flere bekendte til de implicerede var motivet for gårsdagens skyderi formentlig jalousi, og det er også det, politiet arbejder ud fra.

- Da det er en drabssag, efterforsker vi selvfølgelig i alle retninger - og vi kan endnu ikke helt udelukke, at der er en helt 4. gerningsmand, men vi tror ikke på det, siger Peter Jørgensen.

På nuværende tidspunkt ønsker politiet dog ikke at uddybe yderligere og forventer ikke at have nye oplysninger i sagen, før obduktionen torsdag er overstået.