To harmonikasammenstød på motorvej: - Det giver en del kø

Der er lige nu forlænget rejsetid omkring Sønder Borup nord for Aarhus efter to uheld

Vejdirektoratet giver dig overblikket over trafikken her. Producer: Martin Lorentsen

Opdateret kl. 08.47: Der er nu i begge retninger på E45 omkring Sønder Borup ryddet op, og trafikken glider igen som normalt, oplyser Vejdirektoratet.

Flere biler var omkring klokken syv involveret i et harmonikasammenstød på E45 tæt ved afkørsel 43 i sydgående retning, og her kort før klokken otte er fire biler kørt sammen i nordgående retning.

- Der er tale om tre biler, der er kørt sammen i anden vognbane i sydgående retning ved Sønder Borup, mens fire biler er kørt sammen næsten samme sted bare i modsatte retning. Det giver en del kø i sydgående, og en person er kommet lettere til skade, siger Flemming Lau, vagtchef ved Østjyllands Politi.

Hvor meget længere rejsetid, man skal regne med på grund af uheldene kan vagtchefen ikke sige, men det kan måske svare sig at tage en alternativ rute, fortæller han.

- Trafikken glider, eftersom det inderste spor er åbent i sydgående retning, og det er så småt ved at løsne op. I nordgående retning er alle bilerne til gengæld i nødsporet, så der burde trafikken blive påvirket i mindre grad.