Annonce:
Annonce:

To kræves fængslet i stor sag om internet-bedrageri

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt torsdag to mænd på 27 og 30 i sag om bedrageri og skatteunddragelse under særligt skærpende omstædnigheder

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

To mænd på 27 og 30 år er torsdag formiddag blevet anholdt i Væggerløse på Falster i en sag om bedrageri og skatteunddragelse, som Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har efterforsket i en længere periode.

Det oplyser specialanklager Søren Martin Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

De to, som er lokale og fra Falster, bliver fredag morgen fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, hvor Søren Martin Jensen vil kræve dem varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet sigter mændene for organiseret bedrageri efter skærpende omstændigheder. Det er politiets opfattelse, at de to er skyldige i at have snydt og svindlet for et større beløb med salg af varer over internettet.

Annonce:

- De er sigtet efter bedrageribestemmelsen i straffeloven og for den paragraf, der taler om særligt skærpende omstændigheder. Som tommelfingerregel tages den paragraf i anvendelse, når beløbet overstiger 500.000 kroner, siger Søren Martin Jensen uden dog at ville komme ind på et mere præcist beløb.

Søren Martin Jensen vil kræve lukkede døre under grundlovsforhøret.

- Vi skal i gang med en lang række efterforskningsmæssige skridt. Blandt andet skal vi have kigget på nogle flere personer. Det er vores opfattelse, at de to ikke har handlet helt alene, forklarer specialanklageren.

Af sigtelsen, der bliver læst op i retten i morgen, vil det blive fortalt, at bedrageriet efter politiets opfattelse har stået på i perioden fra marts 2016 og indtil for nylig.

Søren Martin Jensen fortæller, at politiet har fået en lang række anmeldelser i sagen fra folk, som føler sig snydt. Det er efterforskning af disse anmeldelser, som har ført til, at politiet torsdag formiddag skred til anholdelse.

Ud over sigtelsen for bedrageri er de to også blevet sigtet for skatteunddragelse for et større beløb.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: