Annonce:
Annonce:

To kvinder kidnappet i varevogn: Blev tortureret og truet med voldtægt

Ofrene fik stød med strømpistol og blev slået med teleskopstav, lyder tiltalen mod seks unge mænd

Ifølge tiltalen var mændene bevæbnede med både strømpistol, teleskopstav, kniv og pistol. Den ene kvinde fik stød med strømpistolen, da hun blev kidnappet. Foto: Jens Panduro/Polfoto.
Ifølge tiltalen var mændene bevæbnede med både strømpistol, teleskopstav, kniv og pistol. Den ene kvinde fik stød med strømpistolen, da hun blev kidnappet. Foto: Jens Panduro/Polfoto.
Annonce:
Følg Krimi

To unge kvinder blev kidnappet i en varevogn af en flok unge mænd, der udsatte dem for grov vold og trusler i forsøget på at tvinge oplysninger ud af dem om et overfald, der var begået dagen før.

Kvinderne blev holdt fanget i varevognen i cirka fem timer og udsat for tortur-lignende vold, blandt andet med en strømpistol. Den ene kvinde blev også truet med, at hun ville blive gruppevoldtaget.

Sådan lyder det i anklageskriftet mod seks unge mænd af anden etnisk herkomst, der mandag stilles for retten i Glostrup, hvor de er tiltalt for frihedsberøvelse, trusler på livet, grov vold og vidnetrusler.

Forud for retssagen ønsker anklageren Natalja Lindberg ikke at oplyse nærmere om baggrunden for sagen, fordi det vil fremgå af hendes forelæggelse i retten. Men ifølge anklageskriftet blev en person overfaldet den 13. februar i år, dagen inden kidnapningen af de to kvinder.

Annonce:

Vidste kvinderne, hvem der stod bag overfald?
Denne person var tilsyneladende en ven af de nu tiltalte. De gjorde sig i hvert fald, ifølge anklageskriftet, store anstrengelser for at finde ud af, hvem der stod bag overfaldet - og de mente, at de to kvinder sad inde med vigtig viden om overfaldet.

De seks tiltalte har ingen kendte bande-relationer.

Ifølge tiltalen ringede de først til den ene kvinde og satte hende stævne foran hendes opholdssted i Albertslund, hvor de seks mænd kom kørende i varevognen og en anden bil.

De overfaldt hende med strømpistolen, sparkede hende og satte en kniv mod hendes hals og tvang hende i varevognen. Her blev hun slået med knytnæver og fik spark mod hoved og krop. Hun blev også slået med en teleskopstav, trådt på og blev truet med kniv og pistol. Pistolen blev trykket ind i hendes mund og mod hendes hoved.

Truet med voldtægt
Kvinden blev også truet med voldtægt og med at blive dræbt, hvis hun ikke fortalte, hvem der stod bag overfaldet.

Annonce:

Den næste kvinde blev passet op inde i København og tvunget ind i varevognen, hvor det første offer opholdt sig. Kvinden blev ligeledes truet med kniv og pistol, der blev trykket ind i hendes mund, og hun blev slået med knytnæver og blev trampet på bryst og hoved, mens hun lå ned.

Også hun fik besked på at fortælle, hvad hun vidste om overfaldet. Ved 02.15-tiden blev hun sat på fri fod med besked om, at hun ikke skulle kontakte politiet - ellers ville hun blive slået ihjel.

Den første kvinde, der blev kidnappet, blev sat fri cirka et kvarter senere og hun fik også besked på ikke at gå til politiet. Men overfaldene blev anmeldt alligevel og de seks formodede kidnappere blev arresteret og varetægtsfængslet.

De blev dog alle løsladt af Østre Landsret den 9. juli i år i afventen på retssagen, hvor de alle nægter sig skyldige.

Retten i Glostrup har afsat fem dage til den usædvanlige sag, hvor de to kvinder skal afhøres som vidner og hvor der blandt andet skal dokumenteres teleoplysninger omkring de seks tiltaltes færden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: