To lastbiler i ulykke: Alvorlig tilskadekomst

To lastbiler har mandag eftermiddag været involveret i en voldsom ulykke

Foto: Byrd / Steven Knap
Foto: Byrd / Steven Knap

To lastbiler har mandag eftermiddag omkring klokken 14.30 været involveret i en alvorlig ulykke på Frederikssundsvej ved Dronning Ingrids Vej i Ølstykke, hvor den ene lastbil er væltet.

En mand er kommet alvorligt til skade, bekræfter vagtchef ved Nordsjællands Politi Søren Bjørnestad til Ekstra Bladet.

- Det drejer sig om to lastbiler, hvor den ene er kørt op i den anden. Ham, der kørte op i den anden, er kommet alvorligt til skade, siger han.

Vagtchefen kan hverken be- eller afkræfte, om han er i livsfare.

Den anden lastbilchauffør er ved at blive undersøgt, og vagtchefen kan ikke komme nærmere ind på hans tilstand.

- Vi må vente med at finde ud af, hvad der er sket, indtil vi kan komme til at tale med ham, der kom svært til skade. Men det er lidt svært at tale med ham, når han er svært tilskadekommet, siger Søren Bjørnestad.

Kø i flere timer
Ulykken betyder, at en stor del af Frederikssundsvej er spærret, og politiet er stadig til stede ved ulykken og undersøger, hvordan ulykken skete og rydder op.

- Vejen bliver lukket op og ned igen efterhånden, som vi får den ryddet. Vi kommer for eksempel til at lukke af og omdirigere trafikken, når vi skal rydde en afhænger, der røg af den ene af lastbiler, der er væltet, siger vagtchef Søren Bjørnestad.

Det kommer til at tage et par timer at få ryddet vejen helt. Derfor anbefaler vagtchefen, at hvis man kan, bør man køre en omvej.

- Det er jo myldretid, så folk kører den vej, de plejer. Men jeg ville nok finde en anden vej, for de bliver desværre ramt af noget kø, siger han.

Foto: Byrd / Steven Knap
Foto: Byrd / Steven Knap

Foto: Byrd / Steven Knap
Foto: Byrd / Steven Knap

Foto: Byrd / Steven Knap
Foto: Byrd / Steven Knap