To mænd anholdt: 21-årig voldtaget tre gange efter gårdfest

52-årig og 57-årig sigtes for i fællesskab at have voldtaget kvinden under brug af halsgreb

Følg Krimi

Dommervagten, Retten på Frederiksberg: Københavns politi har anholdt to mænd på 52 og 57 år, der sigtes for voldtægt af en 21-årig kvinde efter en gårdfest natten til lørdag på Frederiksberg.

Den 52-årige mand har fået anholdelsen opretholdt i tre døgn efter et lukket grundlovsforhør, hvor han nægtede sig skyldig.

Den 57-årige mand er først anholdt søndag, og han sidder lige nu til afhøring hos politiet. Når afhøringen er slut, vurderer politiet, om han skal fremstilles i grundlovsforhør mandag.

Ifølge sigtelsen blev den 21-årige kvinde voldtaget tre gange i løbet af halvanden time mellem klokken 03 og 04.30 lørdag morgen.

Det skete, efter hun havde deltaget i en gårdfest i en ejendom på Frederiksberg, hvor den 52-årige driver selvstændig virksomhed. Voldtægterne skete i mandens lejlighed i ejendommen.

Sigtelsen siger, at den 52-årige voldtog kvinden de tre gange dels alene, dels sammen med den 57-årige mand. Det skete blandt andet under brug af halsgreb på pigen.

Den 52-årige indvilgede i at få anholdelsen opretholdt i tre døgn, så politiet kan nå at undersøge sagen grundigere. De sigtedes forklaringer kendes ikke, men de mener angiveligt, at den 21-årige var frivilligt sammen med dem, erfarer Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.