To mænd anholdt efter groft overfald

To unge mænd på 17 og 18 år er nu anholdt, efter politiet har efterlyst dem i forbindelse med et groft overfald på en rumænsk kvinde

Den unge mand i forgrunden her mistænkes for at have medvirket til at groft overfald mod en 57-årig kvinde i Høje Taastrup. (POLITIFOTO)
Den unge mand i forgrunden her mistænkes for at have medvirket til at groft overfald mod en 57-årig kvinde i Høje Taastrup. (POLITIFOTO)

Torsdag den 21. maj blev en 57-årig rumænsk født kvinde udsat for et røveri, der af politiet betegnes som 'særdeles groft og brutalt'. To unge mænd bliver i morgen lørdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for overfaldet på den 57-årige kvinde.

I forbindelse med overfaldet efterlyste politiet en ung mand, som de havde mistænkt for at stå bag røveriet. Den mand er sammen med en anden i dag blevet anholdt af politiet.

- De to bliver hver især anholdt på hver deres bopæl. Det forløber helt roligt, siger vagthavende ved Københavns Vestegns Politi, Per Hansen.

- De to er ukendte i registeret. Den ene har en mindre sag, men ellers har vi ikke tidligere haft kendskab til dem, siger han.

Overfaldet på den rumænske kvinde fandt sted omkring klokken 22.40 på legepladsen nær kvindens hjem på Spotorno Allé i Høje Taastrup.

Her blev hun under en gåtur fra Høje Taastrup Station mod sit hjem mødt af to unge mænd, som umotiveret overfaldt hende med slag og spark. Desuden blev hun med en kniv truet til at udlevere sin rygsæk.

Politiet betegner overfaldet som potentielt livsfarligt, og den 57-årige kvinde var onsdag 3. juni fortsat indlagt på hospitalet efter overfaldet.

Det er tip fra offentligheden, som har ledt politiet på sporet af de to unge drenge.