To mænd skudt ved kaffebar: Politiet søger vidner

Københavns Politi søger vidner, der har set hvid Suzuki Swift blive efterladt efter drabsforsøg

Tilstedeværende kæmpede for ofrets liv i sekunderne efter skyderiet. Nu efterlyser politiet bil. (Foto/video: Kenneth Meyer, Linda Johansen, privatoptagelser)
Følg Krimi

To mænd blev for knap to uger siden forsøgt dræbt, mens de sad ved en kaffebar på Holmbladsgade på Amager. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde de endnu uidentificerede gerningsmænd, som efter skyderiet tog flugten.

Skyderiet fandt sted søndag 31. juli klokken 19.12, hvor gerningsmændene i en hvid Suzuki Swift kørte op til Riccos kaffebar, hvor de to ofre sad sammen med et par andre.

To mænd steg ud af bilen og affyrede cirka 12 skud mod gruppen ved kaffebaren, hvorefter de kørte fra stedet ad Holmbladsgade - Vermlandsgade - Christmas Møllers Plads og derefter i ukendt retning.

Maskerede pistolmænd skød med to våben mod gæster på kaffebar

Dagen efter blev bilen fundet i et budskads ved Fasanstien i Kongelunden. Og det er i den forbindelse, politiet nu søger vidner, som kan hjælpe med oplysninger i sagen. Således hører politiet gerne fra folk, der har set bilen blive stillet ved Fasanstien på et tidspunkt mellem 31. juli og 1. august.

Bilen, der er en hvid femdørs Suzuki Swift, har registreringsnummer AD 57 221 og har det særlige kendetegn, at der er to mindre tågelygter monteret nederst på frontens kølergrill. Samtidig adskiller bremselyset i bagruden sig fra normalen, da det ved opbremsning viser ordet 'LUSKE' i displayet.

Politiet efterlyser bil efter skyderi på Amager

- Vi hører også gerne fra borgere, som måtte have set køretøjet andre steder i Københavnsområdet – enten kørende eller henstillet et sted, skriver Københavns Politi.

Bilen blev stjålet 23. april i år på Bernhard Bangs Allé på Frederiksberg. Politiet formoder derfor, at den i tiden efter tyveriet har stået på en lokalitet, hvor den ikke var tydelig for alle.

Københavns Politi kan kontaktes på telefon 114 eller 33141448.

Skudt på åben gade: Her kæmper vennerne for hans liv

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind