To mænd stukket ned med timers mellemrum nær København

Politiet mener, at der kan være en sammenhæng mellem to knivstikkerier i Københavns omegn mandag

En 22-årig mand skulle være uden for livsfare, efter at han blev stukket to gange i kroppen med en kniv i Ballerup.(Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En 22-årig mand skulle være uden for livsfare, efter at han blev stukket to gange i kroppen med en kniv i Ballerup.(Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

To knivstikkerier i Københavns omegn mandag eftermiddag og mandag aften hænger muligvis sammen, mener Københavns Vestegns Politi.

Klokken 13.53 fik politiet en anmeldelse om et knivstikkeri i Industriparken i Ballerup. En 22-årig mand var blevet stukket ned.

- Han blev ramt af to knivstik på kroppen og er kørt til Rigshospitalet. Det sidste, vi har hørt, er, at han er uden for livsfare, sagde politiets vagtchef Torben Wittendorff tidligere mandag.

Mandag aften var politiet stadig i færd med at efterforske knivstikkeriet, da man klokken 20.44 fik en ny anmeldelse.

En 18-årig mand var sammen med en kammerat dukket op på Herlev Sygehus med et sår i ballen.

- Han vil ikke rigtig sige noget, men personalet kan se, at der er tale om et knivstik, og så dukker vi op, fortalte Torben Wittendorff mandag aften.

Heller ikke politiet har offeret tilsyneladende lyst til at tale med.

- Han er ikke særlig meddelsom, men vi sammenkæder aftenens knivstikkeri sammen med det, der skete i Ballerup tidligere på dagen, sagde vagtchefen mandag aften.

Natten til tirsdag fortæller vagtchef Jens Møller, at politiet fortsat er usikre på, hvordan og om de to knivstikkerier hænger sammen.

Ifølge Jens Møller er de to ofre begge kendt af politiet i forvejen, men ikke for noget banderelateret.