To personer anholdt i drabssag

To personer er anholdt i en drabssag fra 2013 i Næstved. En af dem forventes fremstillet i grundlovsforhør senere onsdag

Edin Fakic blev dræbt i sit hjem i december 2013 (Privatfoto)
Edin Fakic blev dræbt i sit hjem i december 2013 (Privatfoto)

Over et år og en måned efter 22-årige Edin Fakic blev myrdet i sit hjem i Næstved, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i dag anholdt to personer.

En af dem - en 21-årig mand med tilknytning til Bandidos - forventes senere i dag at blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Anholdelserne sker, efter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag morgen har ransaget en række steder på Sjælland. Blandt andet et klubhus, som Bandidos ejer.

Edin Fakic blev likvideret på sin bopæl på Morsøvej i Næstved natten til mandag den 9. december. (Privatfoto) Krimi Politiet: Nye spor i et år gammelt drab

- Anholdelserne er sket i direkte forlængelse af, at vi  gik i pressen og efterlyste vidner til nye oplysninger i sagen. Vi har nu efterforskningsmæssigt fået nogle åbninger, som gør, at vi skrider til  anholdelse, siger leder af efterforskningsafdelingen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Kim Kliver.

Krimi Politiet efterlyser vidner til rockerdrab