To personer dræbt ved dansk rallyløb

To døde og to kvæstede i rallyløb i Randers

To personer er kort tid før kl. 11.33 i dag lørdag blevet dræbt af en rallybil under et rallyløb i industrikvarteret ved Lollandsvej i den sydvestlige del af Randers.

- Begge er døde, men de pårørende er endnu ikke blevet underrettet, oplyser Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi modtog kl. 11.33 en anmeldelse om en alvorlig færdselsulykke. To personer er afgået ved døden. Vi arbejder stadig på stedet. Vi har tilkaldt bilinspektører og Arbejdstilsynet, siger politiets vagtchef Carsten Dahl til Ekstra Bladet.

Rally-tragedie: De dræbte var unge medarbejdere

I en pressemeddelelse skriver politiet, at en 'rallybil med en 73-årig mandlig fører bag rattet og en 22-årig kvindelig co-driver under løbet var kørt af banen og ud i rabatten, hvor bilen ramte to personer, der blev alvorligt kvæstet. Der blev med det samme ydet livreddende førstehjælp, men de blev begge kort efter erklæret døde.'

De to personer i bilen -  den 73-årige og den 22-årige - er blevet kørt til behandling på hospitalet. De er begge uden for livsfare.

Politi, ambulance, og lægehelikopter blev kaldt til ulykkesstedet. Rallyløbet blev prompte aflyst.

Det er 10. gang, at Randers Auto Sport for afholder det såkaldte Rally Sprint / Yokohama Vest-løb med cirka 60 biler på havnen i Randers.

Politiet er i gang med at underrette de pårørende, hvorfor politiet på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse yderligere om de to omkomne.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Dansk Automobil Sports Union, som endnu ikke har kommentarer til den tragiske hændelse. Det er Dansk Automobil Sports Union, som udarbejder sikkerhedsreglerne ved arrangementet. Det er Randers Auto Sport, der er arrangør af løbet.

Rally-tragedie: De dræbte var unge medarbejdere

Opdateres...