To personer kvæstet: Ramt af S-tog

En personpåkørsel ved Taastrup har betydet, at S-tog og fjerntog er ramt af store forsinkelser

Ved du noget eller har du billeder fra stedet? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Togtrafikken til og fra København stod tirsdag aften stille i godt to timer, efter at to personer blev ramt af et S-tog.

- Vi har fået en melding om, at en til to personer muligvis er ramt af et tog på strækningen mellem Høje Taastrup og Taastrup Station, og det er vi ved at undersøge i øjeblikket, lød det fra Kim Svenningsen, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, over for Ekstra Bladet umiddelbart efter påkørslen.

Efterfølgende stod det dog klart, at to personer er blevet ramt af toget, oplyste politiet klokken 18.07 i en pressemeddelelse.

- Vi har fundet to personer kvæstet, men vi har endnu ikke oplysninger om, hvor slemt det står til med dem, siger vagtchefen til Ritzau.

Påkørslen skete omkring 17.15, og efterfølgende stod togtrafikken stille på strækningen i to timer. Således kørte der ikke S-tog mellem Glostrup og Høje Taastrup, og der kørte ikke fjerntog forbi Taastrup Station.

Kort før 19.30 oplyser DSB's pressevagt Martin Larsen dog til Ekstra Bladet, at både S-tog og fjerntog er begyndt at køre forbi stationen igen, men de vil dog være præget af forsinkelser resten af aftenen, og det forventes først, at togene kører som normalt igen onsdag morgen.

Massivt redningsindsats
Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at op mod fire ambulancer befinder sig i området, hvoraf to er kørt derfra med politieskorte.

Samtidig er der mindst fire patruljevogne i området, hvor også brandvæsnet har været rykket ud.

Brand- og redningsfolk er massivt til stede omkring Taastrup Station. (Foto: Kenneth Meyer)
Brand- og redningsfolk er massivt til stede omkring Taastrup Station. (Foto: Kenneth Meyer)

Politiet opfordrer på Twitter bilister til at give plads til ambulancen, der er på vej fra Taastrup til Rigshospitalet.

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 2 Foto: Kenneth Meyer
2 af 2 Foto: Kenneth Meyer