To Satudarah-rockere kidnappet, den ene er sporløst forsvundet

Blev holdt indespærret i en uge. 33-årig eftersøges og den ene rockers skæbne kendes ikke

Massevis af betjente til stede ved Hedeparken i Ballerup. (Video: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

Har du informationer om sagen, så kontakt os på 1224@eb.dk sms/mms til 1224 (alm. takst) eller skriv til os på Facebook.

Politiet efterforsker lige nu en sag om frihedsberøvelse og mishandling i rocker-miljøet.

Hele dagen har politiet været talstærkt til stede med både indsatsstyrker og kriminalteknikere i Hedeparken i Ballerup.

Her har to Satudarah-rockere, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, været holdt indespærret siden sidste mandag og begge er angiveligt blevet udsat for grov vold, der nærmer sig tortur.

Den ene Satudarah-rocker blev frigivet i går, og henvendte sig selv på skadestuen, mens den anden rockers skæbne er ukendt. Han er 25 år.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har der været holdt krisemøde i Satudarah. Politiet ransagede i eftermiddag Satudarahs klubhus på Laurentsvej 34 i Bagsværd i relation til sagen.

Politiet: Mand bortført og mishandlet

Københavns Vestegns politi har helt mørklagt efterforskningen. Politiet vil kun oplyse, at sagen handler om en 'mulig frihedsberøvelse og mishandling af en yngre mand fra det kriminelle miljø på Vestegnen.'

Politiet: Ingen kommentarer
Efterforskningsleder Søren Andersen fra Københavns Vestegns politi ønsker ikke at oplyse nærmere om dagens aktion: - Vi fortsætter efterforskningen. Han vil ikke kommentere en lang række forlydender om sagen, der kører i det kriminelle miljø på Københavns Vestegn.

Søren Andersen afkræfter et forlydende om, at politiet har fundet en død person på stedet.

- Vi kan stå inde for det, der står i pressemeddelelsen og ikke andet, siger Søren Andersen, der blandt andet ikke vil kommentere om politiet stadig leder efter den 25-årige Satudarah-rocker, der skal være forsvundet efter frihedsberøvelsen.

Ekstra Bladet erfarer dog, at politiet leder efter to formodede gerningsmænd. Den ene er en 33-årig, der har tilknytning til lejligheden i Hedeparken, hvor han dog ikke bor officielt. Den 33-årige, der har rødder på Balkan, har tidligere været tiltalt i en sag om afpresning, hvor et offer flere gange blev truet, blandt andet med nakkeskud, til at betale beløb op til 150.000 kr.

Mystisk politiaktion ved København

Den 25-årige Satudarah-rocker, hvis skæbne efter frihedsberøvelsen som nævnt er ukendt, har selv været involveret i to sager om grov vold og frihedsberøvelse.

I den ene sag blev han sammen med fire medtiltalte frifundet. Og samme dag blev han så varetægtsfængslet i en ny sag om afpresning, hvor en ung mand blev lokket til et møde på en p-plads i Lyngby, hvor han blev afpresset for 500.000. og slået og sparket på kroppen og slået i hovedet med en lægtehammer.

Frihedsberøvelsen af de to Satudarah-rockere skulle, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, handle om et økonomisk mellemværende i forbindelse med narkohandel. Den oplysning ønsker efterforskningsleder Søren Andersen heller ikke at kommentere.

Efterforskningen trækker også tråde til et uopklaret drab i Ballerup den 17. juni. Her blev en 29-årig mand skudt i hovedet og brystet ved bebyggelsen Grantoften ved 20-tiden om aftenen. Han døde klokken 02.20 om natten.

Politiet står på bar bund i drabssagen, hvor der skal være visse personsammenfald med sagen om frihedsberøvelsen af de to Satudarah-rockere. Også i drabssagen var der tilsyneladende tale om et opgør med økonomisk motiv, eventuelt narkohandel.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU