To sigtet i pokersag om millioner

To personer er sigtet for databedrageri i en sag, hvor pokerspillere angiveligt et snydt for flere millioner

(Foto: David Bering)
(Foto: David Bering)

En dansk top-pokerspiller er sigtet for databedrageri i en sag, hvor pokerspilleren og en anden person er anmeldt for at snyde andre pokerspillere for et tocifret millionbeløb på nettet, skriver metroxpress.

- Jeg kan fortælle, at vi har sigtet to personer i sagen. Begge for medvirken til databedrageri, siger politikommissær i afdelingen for økonomisk kriminalitet i København, Torben Koldborg Frederiksen.

Københavns Byret nedlagde onsdag navneforbud mod pokerspilleren og den anden person, og derfor ønsker Torben Koldborg Frederiksen ikke at gå i detaljer med, hvem den anden person er, og hvad dennes rolle i sagen har været.

Han ønsker heller ikke komme ind på, hvem der står bag anmeldelsen.

Ifølge flere centrale kilder i det danske pokermiljø, som metroxpress har været i kontakt med, er anmeldelsen indgivet af mindst otte forskellige personer, som hver især hævder, at de er blevet snydt for alt mellem flere hundrede tusinde kroner til flere millioner.

Det samlede beløb, som anmeldelsen lyder på, skulle angiveligt være et stort tocifret millionbeløb.

Personerne bag anmeldelsen er efter sigende nogle af den sigtedes nærmeste venner.

Ifølge metroxpress' oplysninger, er pokerspilleren mistænkt for at installere et program på konkurrenternes computere, så han kunne se deres kort.

Den sigtedes advokat, Asser Gregersen, oplyser, at anklagerne mod hans klient intet hold har i virkeligheden, og pokerspilleren nægter sig skyldig.