To skudt på åben gade: Offer tidligere forsøgt skudt

To personer blev lørdag aften ramt af skud i København - den ene er flere gange tidligere forsøgt skudt

Følg Krimi

To personer blev lørdag aften ramt, da der blev afgivet et endnu ukendt antal skud på Tagensvej på Nørrebro i København.

Se mere video på localeyes.dk.

Ifølge Københavns Politi var ingen af de to personer i livsfare efter skudattentatet, hvor gerningsmændene ifølge vidner efterfølgende forlod stedet i høj fart.

To personer ramt af skud i København

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fra kilder i miljøet var en af de to ofre for skudafgivelserne den 23-årige Yussuf Y., som fire gange tidligere er blevet forsøgt skudt, og en enkelt gang forsøgt knivstukket.

Tidligere forsøgt skudt - nu knivstukket

Yussuf blev lørdag aften ramt af skud flere gange, men var ikke i livsfare.

Efter skudepisoden afspærrede politiet store dele af Tagensvej, hvor skudepisoden var sket ud for nummer 77, og det rygtedes hurtigt i området, at der var tale om en skudepisode.

Politiet havde markeret flere tekniske spor i forbindelse med efterforskningen på Tagensvej lørdag aften. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet havde markeret flere tekniske spor i forbindelse med efterforskningen på Tagensvej lørdag aften. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Forsøgt skudt for et år siden
Den 23-årige Yussuf Y. blev første gang forsøgt skudt i januar sidste år, men i februar blev han sammen med sin fætter anholdt og sigtet for drabsforsøg og røveri.

Han blev efterfølgende løsladt 5. december i fjor, og der begyndte skyderierne igen. Således blev han hele tre gange i december måned forsøgt skudt, inden han i starten af januar i år blev stukket med kniv i Brønshøj.

Ved den episode slap han dog også uden mén, idet han var iført en sikkerhedsvest.

Det har lørdag aften ikke været muligt at få yderligere kommentarer om den aktuelle sag fra efterforskningslederen hos Københavns Politi, idet politiet fortsat er travlt optaget med efterforskningsarbejdet.

Mand forsøgt skudt for tredje gang

I forbindelse med de tidligere skudepisoder, som Yussuf har været involveret i, har politiet dog oplyst, at der efter alt at dømme har været tale om interne stridigheder i bandegrupperinger, og politiet har derfor hver gang afvist, at der har været tale om egentlige bandeopgør mellem rivaliserende bander.

Identiteten på den anden person, der blev ramt af skud lørdag aften, er fortsat ukendt, og politiet er heller ikke kommet med nærmere oplysninger om det.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time