Annonce:
Annonce:

To skyderier på to døgn: Nu indfører politiet visitationszoner

Næstved by bliver de næste to uger visitationszone efter flere rockerbande-relaterede skudepisoder

Visitationszonen omfatter dette område:
Nordlig afgrænsning: Ring Nord fra rundkørslen ved Slagelsevej til rundkørslen ved Ring Øst. 
Østlig afgrænsning: Ring Øst til rundkørslen ved Ny Præstøvej.
Sydlig afgrænsning: fra rundkørslen Østre Ringvej/Ny Præstøvej til Vordingborgvej/Industrivangen. 
Vestlig afgrænsning: Vordingborgvej/Industrivangen til Vestre Ringvej til rundkørslen ved Slagelsevej/Ring Nord. Foto: Politiet
Visitationszonen omfatter dette område: Nordlig afgrænsning: Ring Nord fra rundkørslen ved Slagelsevej til rundkørslen ved Ring Øst. Østlig afgrænsning: Ring Øst til rundkørslen ved Ny Præstøvej. Sydlig afgrænsning: fra rundkørslen Østre Ringvej/Ny Præstøvej til Vordingborgvej/Industrivangen. Vestlig afgrænsning: Vordingborgvej/Industrivangen til Vestre Ringvej til rundkørslen ved Slagelsevej/Ring Nord. Foto: Politiet
Annonce:
Følg Krimi

For at forebygge eventuelle farlige situationer har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i dag besluttet at etablere en visitationszone i Næstved by.

Det oplyser politikredsen i en pressemedddelelse. Visitationszonen gælder allerede fra i dag tirsdag 4. oktober klokken 14 og frem til tirsdag 18. oktober klokken 14.

Annonce:

- Der har i løbet af de seneste 10 dage været tre skudepisoder i Næstved by. Skudepisoder, som vi ved skaber stor utryghed blandt vores borgere i Næstved. Det er vores opfattelse, at disse skyderier er et resultat af en konflikt, der hersker mellem de to rocker- bandegrupperinger Satudarah og Bandidos. Vi har derfor på baggrund af den spændte situation vurderet, at der er en øget risiko for, at nogen i det område, vi opretter visitationszone i, kan finde på at bære våben. For at forebygge eventuelle strafbare handlinger, der kan være til fare for personers liv eller helbred, vælger vi derfor at indføre visitationszone i den nævnte periode, siger politidirektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Lene Frank, i en pressemeddelelse.

Efter to bande-skyderier: Mor til nyfødt overvejer at flytte

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har samtidig iværksat en øget patruljering i Næstved og har selvfølgelig stort fokus på en omfattende efterforskning af skyderierne.

Politiet oplyser at indførelsen visitationszonerne ikke vil have den store betydning for den almindelige borger. Inden for en visitationszone har politiet dog lov til at visitere folk uden på forhånd at have foretaget en sigtelse og uden at have en egentlig begrundet mistanke om at den pågældende er i besiddelse af våben.

Familiehus beskudt: Politiet søger vidner

Annonce:

Indførelsen sker oven på to døgn med skyderier på en villavej i Næstved. I alt er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blevet kaldt ud til tre skudepisoder de seneste to uger i Næstved. Først var den gal 23. september, hvor en 30-årig mand blev såret af flere skud på Parkvej ved Rema 1000, og siden er villavejen kun få kilometer derfra blevet omdrejningspunktet for to skyderier.

Søndag blev to mænd på 19 og 20 år ramt, da gerningsmænd skød ind gennem et stuevindue.

I nat var den gal igen, da ukendte gerningsmænd affyrede op imod seks skud mod en villa, hvor en familie på fem inklusiv et spædbarn lå og sov.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: