To søstre døde i hængekøje-ulykke

Søstrene nød hinandens selskab i en hængekøje - og så gik det helt galt

14-årige Scout og hendes 12-årige lillesøster Chaney døde søndag i en voldsom ulykke i en hængekøje. Foto: Hathaway Brown School.
14-årige Scout og hendes 12-årige lillesøster Chaney døde søndag i en voldsom ulykke i en hængekøje. Foto: Hathaway Brown School.

Den kun 14-årige Scout Scaravilli og hendes 12-årige lillesøster mistede søndag livet på voldsom vis, da ca. 500 kilo mursten pludselig væltede ned over dem, mens de sammen lå og slappede af i en hængekøje i familiens baghave i Cleveland Heights i staten Ohio i USA.

Hængekøjen var spændt op mellem et træ og en murstensvæg. Men pludselig brød væggen sammen og begravede de to søstre i mursten.

Det skriver flere medier heriblandt Fox 8 News, New York Post og Fox News  

De hårdt sårede piger blev hurtigt med ambulancer kørt til et nærliggende hospital, hvor de et par timer efter begge blev erklæret døde.

Begge søstrene var elever på Hathaway Brown School i Shaker Heights. Her gik Scout i ottende klasse, mens Chasey gik i sjette klasse.

Pigernes far JJ Scaravilli er dybt ulykkelig over tabet af sine to døtre. Til den lokale tv-station  WKYC siger han følgende:

'Hele familien er i dyb sorg. Det var nogle vidunderlige børn. Nogle smukke sjæle'.

Rektor for Hathaway Brown School, Fran Bisselle har i en udtalelse sagt følgende til det lokale medie Fox 8:

- Hele skolen er knust af sorg over Scaravilli-søstrenes død. De vil være stærkt savnet af rigtig mange venner, klassekammerater og lærere. Vores tanker og bønner går til familien.

Pigernes nabo, journalisten Geraldo Rivera lagde også et opslag ud på Twitter om den forfærdelige ulykke. Han skrev følgende:

'I dette mærkelige år har vores naboers døtre, Scout på 14 og Chaney på 12 år netop bestået deres års-eksamener virtuelt. De var derfor hjemme og hyggede sig i deres foretrukne hængekøje. Men så væltede en gammel murstensvæg pludselig ned over dem, da den kollapsede. Faren JJ begyndte at fjerne de mange mursten. Han fik også hurtigt hjælp af de betjente, der nåede frem til ulykkesstedet. Begge piger døde senere på hospitalet'.