Annonce:
Annonce:

To teenagerpiger er uden for livsfare efter mulig MDMA-forgiftning

To piger på 15 og 16 år blev tidligt i morges indlagt til intensiv behandling - formodentlig efter indtagelse af MDMA. De er begge vågnet og er uden for livsfare

Annonce:
Følg Krimi

Tidligt i morges blev to piger på 15 og 16 år indlagt til intensiv behandling. Formodentlig har de indtaget det kemiske stof MDMA. Begget piger er vågnet og er uden for livsfare.

Det bekræfter Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politis presseenhed til Ekstra Bladet.

- Det er det eneste vi kan sige. At de er vågnet og uden for livsfare. Vi må ikke give helbredsoplysninger, fortæller Helle Lundberg.

De to piger har tidligere i dag fået taget en blodprøve, der skal afklare hvilket stof, der helt præcist er tale om.

De to teenagepiger blev indlagt klokken halv syv i morges. De har sandsynligvis været til fest på Fanø eller i Esbjerg-området, oplyses det i politiets pressemeddelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer forældre i området til at tjekke, hvordan deres børn har det. Der kan være andre unge til festen, der har indtaget stoffet.

Natten til torsdag døde en 15-årig dreng fra Haslev efter en MDMA-forgiftning. Sammen med en kammerat indtog han stoffet 2. februar.

I sagen fra Haslev er en 17-årig dreng varetægtsfængslet. Han sigtes for at have solgt det farlige stof og for at have bragt andres liv i fare.

Efterforskerne føler sig dog overbeviste om, at den 17-årige er en mindre spiller i sagen. Målet er at fælde de egentlige bagmænd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: