To tiltalt: Voldtog pige i mørk garage

Lukkede teenager inde i garage i Vollsmose og voldtog hende

Den første voldtægt skete i en lukket garage ved Bøgeparken i Vollsmose. En 19-årig lyste, mens hans kammerat voldtog pigen, lyder tiltalen. Foto: Bing Maps
Den første voldtægt skete i en lukket garage ved Bøgeparken i Vollsmose. En 19-årig lyste, mens hans kammerat voldtog pigen, lyder tiltalen. Foto: Bing Maps
Følg Krimi

Mens en 15-årig voldtog en pige på en sofa i en mørk garage i Odense, lyste hans 19-årige kammerat på sofaen med lommelygten i sin mobiltelefon, så den 15-årige kunne se, hvad han foretog sig.

Sådan lyder tiltalen mod de to unge mænd, der begge er af anden etnisk herkomst, når de to mandag stilles for retten i Odense tiltalt for voldtægt.

Den 15-årige er foruden garage-voldtægten i Vollsmose tiltalt for endnu en voldtægt fem måneder senere på en sti ved Degnevænget og Næsbygårdsvej i Odense.

Her blev en teenagepige væltet omkuld, hvorefter den 15-årige, ifølge tiltalen, rev tøjet af pigen og voldtog hende, mens hun gentagne gange sagde 'nej' og forsøgte at skubbe og sparke ham væk.

De to kammerater nægter sig skyldige. Efter en længere varetægtsfængsling er begge nu løsladt, mens de venter på dom i sagen.

Voldtaget på sofa
Den første voldtægt skete den 9. juli sidste år ved 21.30-tiden i en garage ved Bøgeparken i Vollsmose.

De unge tog pigen ind i garagen, lukkede porten og beordrede hende til at give den 15-årige oralsex. Hun nægtede, men den 19-årige løftede hende hen på en sofa i garagen og tvang hende til det.

Derefter havde den 15-årige samleje med pigen, selv om hun bad flere gange om at stoppe og sagde 'nej', mens hun skubbede og sparkede til den 15-årige.

Under hele voldtægten stod den 19-årige og lyste med sin mobiltelefon for at hjælpe den 15-årige med at begå voldtægten, siger anklageskriftet.

Den næste voldtægt var den 15-årige alene om, lyder tiltalen. Den skete 14. november på stien ved Degnevænget og Næsbygårdsvej, hvor offeret blev lagt ned på ryggen og forgæves gjorde modstand.

Den 15-årige dreng blev anholdt knapt en måned efter den sidste voldtægt, og varetægtsfængslet den 10. december sidste år. På det tidspunkt var den 19-årige endnu ikke pågrebet, men politiet vidste, at der havde været to til stede i garagen i Bøgeparken under den første voldtægt.

Foruden de to voldtægter er der rejst tiltale mod den 15-årige for et indbrud i en børnehave og mod den 19-årige for overtrædelser af færdselsloven og besiddelse af kokain til eget forbrug.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU