To unge mænd stukket med kniv: Politiet efterlyser vidner

Den ene havde stiksår i låret, mens den anden var blevet stukket i låret og den ene balde. Nu efterlyser politiet vidner

To unge mænd blev natten til onsdag overfaldet på en parkeringsplads i Mosegårdsparken i Spørring ved Trige.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 00.41 og sendte flere patruljer til stedet. Da de nåede frem, var der dog ingen forurettede eller gerningsmænd at se.

På en tankstation på Landevejen i Ødum fik politiet kontakt med to mænd på 17 og 22 år, som begge var sårede af knivstik.

Den 22-årige havde stiksår i låret, og den 17-årige var blevet stukket i låret og den ene balde. Begge blev kørt til behandling på skadestuen.

Vil ikke tale med politiet
I nærheden af Mosegårdsparken fandt politiet flere blodspor, og det tyder ifølge politiet på, at mændene er blevet overfaldet her af flere personer.

De to unge mænd har foreløbigt ikke villet fortælle politiet, hvad der skete, og derfor hører Østjyllands Politi meget gerne fra eventuelle vidner.

Har du set mistænkelige biler eller personer i og omkring Spørring natten til onsdag, eller har du oplysninger om overfaldet, kan du ringe til Østjyllands Politi via tlf. 114.