To unge stukket med kniv i opgang: Jagter to gerningsmænd

To unge på 19 og 23 behandles lige nu på hospitalet, efter at de begge er blevet stukket i ryggen med kniv

Københavns Vestegns Politi var mandag eftermiddag massivt til stede i Magleparken i Ballerup, hvor to unge mænd blev stukket med kniv. Foto: Kenneth Meyer
Københavns Vestegns Politi var mandag eftermiddag massivt til stede i Magleparken i Ballerup, hvor to unge mænd blev stukket med kniv. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

To unge mænd på 19 og 23 behandles lige nu på hospitalet for de skader, som de har fået, efter at de begge er blevet stukket med kniv i ryggen i en opgang i Magleparken i Ballerup tidligere mandag.

Det fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Thomas Christensen, til Ekstra Bladet.

- Ingen af de to har livstruende skader, siger vagtchefen.

Politiet har endnu ikke fået fat i gerningsmændene, som politiet mener, der er to af.

- Der er formentlig to. Vi har endnu ingen anholdt, siger Thomas Christensen, som samtidig fortæller, at efterforskningen gøres besværlig af, at de to unge ofre ikke kan bidrage med særlig meget af relevans for efterforskningen.

- De er ikke særlig meddelsomme, siger vagtchefen.

Område afspærret: To personer stukket ned

Område spærret af
Det var klokken 14.04 mandag, at politiet fik anmeldelsen om knivoverfaldet. Et område blev senere afspærret i Magleparken, og hundeførere ledte efter spor i området. Her knap tre timer senere er gerningsmændene stadig på fri fod.

En lokal borger, der selv bor i Magleparken, fortalte tidligere mandag til Ekstra Bladet, at hun selv og andre beboere i området bliver tilbageholdt i deres lejligheder af politiet.

Vagtchefen fortæller, at det alene var en midlertidig foranstaltning, indtil politiet havde sikret sig de spor, der måtte være på gerningsstedet.

- Som jeg forstår det, så er gerningsstedet en opgang. Så har man bedt folk om, at blive inde eller ude, indtil der er styr på det, siger Thomas Christensen.

Københavns Vestegns Politi kan endnu ikke sige, om knivstikkeriet er banderelateret. Der arbejdes lige nu på at lave et signalement af gerningsmændene, fortæller Christian Ørskov.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, som måtte have set eller hørt noget.