Annonce:
Annonce:

To yngre mænd efterlyses i sag om seksuelt overfald på byggeplads

Østjyllands Politi undersøger i øjeblikket en sag om muligt seksuelt overfald på yngre kvinde tidligt fredag morgen på byggeplads i Aarhus

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

To yngre, danske mænd kan ligge inde med vigtige oplysninger i en sag om en yngre kvinde, der muligvis er blevet overfaldet, og som hævder sig udsat for seksuelle krænkelser ved byggepladsen Dokk1 og Toldboden i Aarhus fredag umiddelbart før solopgang klokken 5.30.

Og derfor efterlyser Østjyllands Politi nu hjælp fra offentligheden i forsøget på at få identificeret de to - måske endnu bedre, hvis mændene selv læser efterlysningen og henvender sig.

Det oplyser Østjyllands Politi på twitter.

Til Stiftstidende forklarer vagtchef Jens Rønberg højest ejendommeligt, at han ikke vil ud med noget som helst om, hvad der konkret skulle være foregået på stedet, ligesom han heller ikke vil nævne noget om alderen på den unge kvinde, som for øvrigt ikke har kunnet give meget mere end et sparsomt signalement af gerningsmanden/gerningsmændene.

Den ene mand havde lang trægenstand
Jens Rønberg understreger, at de to mænd absolut ikke er mistænkte i sagen og gerne må kontakte politiet.

- Hvis der er nogen, der kan genkende sig selv i beskrivelsen, og som har været i området på det tidspunkt, siger Rønberg til Stiftstidende.

Pigen blev afhørt fredag.

- Det er sådan, at når det er sager af seksuel karakter, så har vi et hensyn at tage til den forurettede, så vi går ikke ud og fortæller, hvad der er sket, lyder Rønbergs forklaring på den specielle sag ifølge Stiftstidende.

Begge mænd, som politiet gerne vil i kontakt med, beskrives som høje, og den ene medbragte en 30-40 cm. lang trægenstand.

Vidnerne bedes kontakte Østjyllands Politi på tlf: 87311448.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: