Toårig mister livet: Kom i klemme under gravsten

En toårig dreng har mistet livet på Vestre Kirkegård i København ved et uheld ved en gravsten. Det bekræfter Københavns Politi

En toårig dreng har onsdag eftermiddag mistet livet efter en tragisk ulykke på Vestre Kirkegård. (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

En blot toårig dreng har onsdag eftermiddag mistet livet efter en tragisk ulykke på Vestre Kirkegård.

Det bekræfter Københavns Politi overfor Ekstra Bladet.

- Den toårige dreng kom i klemme under gravstenen og er efterfølgende blevet erklæret død på Rigshospitalet, siger vagtchef Lars Westerweel, der fortæller, at det endnu er for tidligt at sige, hvordan ulykken kunne ske.

Københavns Politi fik anmeldelsen om ulykken klokken 15.31, oplyser vagtchefen. Da man fik anmeldelsen, sendte man ambulancer og politi til ulykkesstedet. Drengen blev kørt til Rigshospitalet, hvor hans liv ikke stod til at redde.

- Vi skal nu til at lave nogle undersøgelser, så vi kommer på mere sikker grund, siger vagtchefen, der fortæller, at man skal have hjælp fra en tredjepart uden at komme ind på, hvem der skal bistå dem i undersøgelserne.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet er til stede, og at man efterforsker dødsfaldet som en tragisk ulykke. Den toårige var derude med sin familie, som ikke længere er på kirkegården.

Ifølge Ekstra Bladets mand på Vestre Kirkegård er graven en ældre en af slagsen.

Artiklen fortsætter under billedet:

Politiet har spærret af ved ulykkesstedet. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet har spærret af ved ulykkesstedet. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Københavns Kommune: Vi er helt forfærdede
Hos Københavns Kommune kender man endnu ikke de nærmere omstændigheder, om hvordan ulykken kunne ske.

- Det er helt forfærdeligt. Sammen med politiet er vi i gang med at finde ud af, hvad der er sket, siger serviceområdechef i teknik- og miljøforvaltningen Jon Pape til Ekstra Bladet, der kalder dødsfaldet en tragisk ulykke.

- Vil I tage kontakt til forældrene?

- Det ved jeg endnu ikke, men vi vil selvfølgelig hjælpe til, hvor vi kan i denne her sag. Men lige nu skal vi passe meget på, hvad vi gør, og hvad vi siger, fortæller serviceområdechefen, der udtrykker sin dybeste medfølelse over for forældrene.

Han fortæller, at han ikke ved, hvor på kirkegården ulykken skete, men at Københavns Kommune lige nu har folk på kirkegården, der forsøger at få et overblik over situationen.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)