Annonce:
Annonce:

Tog aflyst: Person påkørt ved station

Flere tog er aflyst på strækningen mellem København H og Hillerød St, efter en person er blevet påkørt ved Avedøre Station

Annonce:
Følg Krimi

Opdateret klokken 16:20: Togene kører atter med 10-minutters drift fra klokken 17.

Togene mellem København og Hillerød afviger fra køreplanerne onsdag eftermiddag, efter en person er blevet påkørt ved Avedøre Station.

Det bekræfter Nordsjællands Politi, der fik anmeldelsen klokken 12.53.

- Det drejer sig om en person, der er sprunget ud foran toget. Vi  arbejder lige i øjeblikket på stedet, hvor vi tjekker videoovervågning og afhører vidner, men lige nu er der intet, der tyder på, at der er foregået noget kriminelt, oplyser Lars Jørgensen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke kendskab til offerets identitet, men vagtchefen fortæller, at der er tale om en mand, som er afgået ved døden. De pårørende er endnu ikke underrettede.

På grund af ulykken vil passagerer på tog mellem København H og Hillerød Station opleve forsinkelser på rejsen, og nogle afgange vil blive aflyst. Hvor længe togtrafikken vil være påvirket, vides ikke.

Vagtchefen fortæller, at de i øjeblikket er ved at vurdere, om der skal hunde ud på stedet. Hvis det bliver tilfældet, vil togtrafikken blive indstillet helt.

- Vi nærmer os det tidspunkt, hvor det begynder at gøre lidt ondt med trafikken, men vi arbejder så hurtigt vi kan, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: