Tog selfies med sin vens telefon - og gjorde grusom opdagelse

Hvad der startede som en spøg i fuldskab endte med en dom

18-årige Kirsty-Ann er selv lige blevet mor og er dybt forarget over dommen. Foto: SWNS
18-årige Kirsty-Ann er selv lige blevet mor og er dybt forarget over dommen. Foto: SWNS
Følg Krimi

Til at starte med ville 18-årige Kirsty-Ann bare bruge sin vens telefon til at tage nogle selfies, men så kom hun til at kigge nærmere på hans gemte billeder.

Der gjorde hun en uhyggelig opdagelse, der endte med at koste den unge mand en tur i retten i den engelske by Hull. Det skriver Hull Daily Mail.

Kirsty-Ann Barr boede sammen med sin kæreste i et hus, som de delte med den unge mand, 24-årige Nathan Kozel. En aften drak de, og Nathan blev fuld.

- Han sad i mit og min kærestes værelse. Han blev virkelig fuld, så vi tænkte at vi bare for sjov ville tage nogle selfies på hans telefon.

Små børn i frækt undertøj
Da Kirsty-Ann ville se de mange selfies, hun havde taget, fik hun øje på et billede af en lille dreng. Da hun kiggede nærmere efter, opdagede hun, at der var flere billeder af børn - og at billederne var af seksuel karakter.

- Vi åbnede telefonen op og fandt de her fotos af børn. Jeg blev bare fuldstændig chokeret. Der var mange, siger Kirsty-Ann.

Ifølge Kirsty-Ann var der billeder af helt små børn i 'frækt' undertøj samt tegneserie-agtige billeder, hvor mænd lavede forskellige seksuelle ting med børn.

- Det var ulækkert. Der var billeder af små børn, der poserede sammen med voksne. Det var bare forfærdeligt.

Straffet med bøde
Nathan Kozel blev sigtet for at besidde og lave 'uanstændige' billeder af børn, ligesom at han blev sigtet for at besidde ulovlige billeder af børn. Ligeledes var han sigtet for at besidde 'ekstremt pornografisk materiale', hvor en person havde oralsex med en hest.

Han erkendte sig skyldig i retten i Hull og skal nu 30 dage i rehabilitering. Han skal ligeledes betale en samlet bøde på 80 pund, svarende til cirka 680 danske kroner.

Kirsty-Ann, der selv for nyligt er blevet mor til en lille pige, er meget chokeret over dommen, som hun mener er alt for lav.

- Nu hvor jeg selv har set billederne, ved jeg, hvor forkerte og forfærdelige de var. Der burde være sket mere end bare en bøde, mener hun.

Er det at være pædofil det samme som at være en, der misbruger børn? Nej, mener en 42-årig mand, der indrømmer, at han selv er pædofil. Læs hans historie her.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.