Trafikdræbt: Han var altid hjælpsom

30-årig døde øjeblikkeligt efter kollision med vejtræ

(Foto: alarm112midtjylland.dk)
(Foto: alarm112midtjylland.dk)

Kammerater mindedes lørdag eftermiddag den 30-årige mand, der fredag aften mistede livet ved en kollision med et vejtræ på Løvskal Landevej nær Bjerringbro.

- J. C. var altid en glad mand, et godt menneske, som altid var der, når man havde brug for det, siger et par af kammeraterne, som Ekstra Bladet mødte ved ulykkesstedet.

De havde netop med grene og tape rejst et lille kors i vejkanten.

Sad død i sin bil
Ulykken skete i mørke kort tid før kl. 22.

- En forbipasserende bemærkede, at en personbil var kørt ind i et træ, og at der sad en dræbt person i bilen. Vi kan konstatere, at han har mistet herredømmet i en højrekurve, siger Sune Espersen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til Ekstra Bladet, og tilføjer, at intet tyder på, at alkohol var involveret i ulykken.

Krimi Mand dræbt: Kørte ind i træ

Som det fremgår på billedet af den smadrede bil, har den 30-årige, der var fra lokalområdet, kørt med betydelig fart. En bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet, men har endnu ikke afleveret rapport.

Ingen andre involverede
- Vi mangler nogle vidner. Vi vil gerne høre fra folk, der måske har været i nærheden på tidspunktet, så vi måske kunne få lidt mere ide om, hvad der er sket. Indtil nu har vi ikke hørt fra nogen. Men der er intet på bilen, som tyder på, at andre har været involveret, siger vagtchef Gert Høeg til Ekstra Bladet.

Den dræbte var kendt for at være inkarneret fan af fodboldklubben Brøndby IF.