Tragedie: Ung dansker død i ferieparadis

En ung mand mistede torsdag livet på en ungdomsrejse til Bulgarien

Stranden i Golden Sands - den by, hvor den unge dansker mistede livet. (Foto: AP)
Stranden i Golden Sands - den by, hvor den unge dansker mistede livet. (Foto: AP)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Torsdag mistede en ung dansk mand livet på en ferie med DUF-Rejser til Bulgarien.

Det fortæller marketingkoordinator hos DUF-Rejser Rasmus Jørgensen natten til fredag til Ekstra Bladet. Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter dødsfaldet.

- Vi kan bekræfte, at en dansk statsborger er afgået ved døden i Bulgarien, men kan ikke udtale os yderligere på grund af tavshedspligt. De pårørende er underrettet, siger vagthavende ved Udenrigsministeriets Borgerservice.

Golden Sands
Den unge mand mistede livet i Golden Sands, hvor Rasmus Jørgensen arbejder til daglig. Golden Sands er en by i det østlige Bulgarien, der ligger ved kysten til Sortehavet. Sammen med Sunny Beach er det et af Bulgariens mest populære turistmål.

DUF-guiderne på stedet er meget chokeret over dødsfaldet, fortæller marketingskoordinatoren. 

 - Vi holder blandt andet et møde for guiderne hernede i morgen (fredag, red.) klokken 10. De er selvfølgelig dybt rystet over det. Heldigvis er jeg hernede, så det ikke er noget, de skal håndtere selv. Jeg prøver lidt at holde guiderne væk fra det, så det ikke kommer alt for tæt på. Det er der ikke nogen, der skal opleve på den måde, siger han.

På hotellet
Hvad der præcist er gået forud for tragedien, vil han ikke fortælle endnu.

- Jeg vil helst ikke kommentere på, hvad der er sket. Der er forskellige udlægninger og historier, og lægerne vil slet ikke sige noget om, hvad dødsårsagen kan være. Så jeg venter med at kommentere på den del, før han er blevet obduceret, siger marketingskoordinatoren, som dog fortæller, at det er sket på et hotel.

- Da hotellet ringer, er der lynhurtigt fire guider (fra DUF-Rejser, red.) der. Jeg kommer så derned efterfølgende, og holder guiderne væk fra situationen, så de ikke får de her ubehagelige oplevelser.

Han fortæller også, at myndighederne i Bulgarien reagerede hurtigt.

- Der kom hurtigt flere ambulancer frem til hotellet.

De pårørende er underettet.

Ekstra Bladet følger sagen.