Annonce:
Annonce:

Tragisk: Etårig søn druknede i badekar mens forældrene hyggede sig

- Deres forsømmelse betød, at Kian mistede livet, understreger politiet

Foto: SWNS/Polfoto.
Foto: SWNS/Polfoto.
Annonce:
Følg Krimi

13 måneder gamle Kian var en aften i september 2015 blevet placeret i et sæde i badekarret af sine forældre. Men i stedet for at holde øje med ham, gik forældrene nedenunder, da de havde besøg af en ven.

Det britiske forældrepar 44-årige Wayne Dale og 28-årige Lisa Passey havde sammen med vennen travlt med at brænde en cd og kigge på computeren. Da Wayne Dale et kvarter senere gik op for at se til sønnen, blev han mødt af et forfærdeligt syn.

Det manglede opsyn havde tragisk vis resulteret i, at Kian var druknet i badekarret.

Det skriver Worcester News.

Wayne Dale løb eftersigende i hast ned ad trapperne til sin kæreste og vennen, der sammen fik ringet efter en ambulance. En halv time senere blev Kian erklæret død.

En tragisk sag
Parret blev begge sigtede for manddrab på deres lille søn, og ifølge Worcester News har Wayne Dale fortalt i retten, at han var overbevist om, at Lisa Passey holdt øje med sønnen, mens hun har forklaret, at Wayne Dale havde ansvaret.

Parret blev dømt skyldige for manddrab, og mandag besluttede retten, at Wayne Dale skal fire og et halvt år i fængsel, mens Lisa Passey skal fire år bag tremmer.

Efter retssagen understregede politiets efterforsker Justin Taylor over for Worcester News, at det var 'en tragisk sag'.

- Kian skulle have haft muligheden for at nyde sit bad, mens hans mor og far passede på ham. I stedet valgte både Wayne Dale og Lisa Passey at efterlade ham i badekarret uden opsyn, men de var sociale nedenunder, siger han til Worcester News og fortsætter:

- Deres forsømmelse betød, at Kian mistede livet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: