Tragisk fyrværkeriulykke: To unge dræbt - og to uden for livsfare

De to unge mænd, der i nat blev hastet til Rigshospitalet, er nu uden for livsfare

Nordjyllands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at de to unge mænd på 24 og 28 år, der i nat blev fragtet til Rigshospitalet hårdt kvæstet efter en fyrværkeriulykke i Skjellerup ved Mariager, nu er uden for livsfare.

- Lige umiddelbart er de uden for livsfare, bekræfter Henrik Bech, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Krimi Politiet: Hjælp os med at finde bomberne

Ved ulykken blev yderligere to unge mænd på henholdsvis 24 og 25 år fra Hobro blev dræbt, da en krysantemumbombe eksploderede i et højt metalrør.

De to mænd, der nu er uden for livsfare blev i al hast fragtet til Rigshospitalet i nat, da deres tilstand blev betegnet som meget alvorlig.

  Krimi Familiefar og to unge dræbt af fyrværkeri

- Det er fire unge mennesker, der er til fest. De er ude på en mark og skal lave det samme nummer. En krysantemumbombe skal puttes ned i et rør - hvad der går galt vides ikke, men den sprænges også sådan, at to er dræbt på stedet, sagde Nordjyllands Politi i morges til TV 2.

I øjeblikket patruljerer politihjemmeværnet ved afspærringen af den grusvej, der fører ned til huset, hvor ulykken skete. Det fortæller Ekstra Bladets mand på stedet. Ifølge Nordjyllands Politi er det på grund af oprydningsarbejde.

- Man vil gerne sørge for, at området er rent, siger Henrik Bech til Ekstra Bladet.

Forsvarets bomberyddere, EOD, måtte tilkaldes til stedet i nat for at sikre, at der ikke var flere bomber; men vagtchef Henrik Bech fortæller, at der ikke er fundet flere eksplosiver på adressen.

Pårørende til alle involverede er underettet. I forbindelse med ulykkerne er der oprettet krisecenter på Hobro Sygehus, hvor personalet tager sig af pårørende og vidner til ulykkerne.


Se hvor farlige krysantemumbomber er her. (Video: Martin Ekelund)

1 af 9 
2 af 9 
3 af 9 
4 af 9 
5 af 9 
6 af 9 
7 af 9 
8 af 9 
9 af 9