Annonce:
Annonce:

Travl nat for politiet

Der har været godt gang i den i København natten til lørdag, og det har forårsaget travlhed hos politiet

Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi har ikke haft anledning til at kede sig natten til lørdag. Anmeldelserne er løbet ind på stribe, og hele natten har patruljer måttet rykke ud.

Det fortæller vagtchef hos Københavns Politi Dyre Sønnicksen til Ekstra Bladet.

- Det har virkelig været en travl nat med by, som det nu tér sig. Der har været rigtig godt gang i den, lad mig sige det sådan.

Meget af det hele
Der er ikke tale om nogen særlige episoder, der har gjort det særligt travlt for politikredsen. Der har med vagtchefens egne ord været tale om 'hele paletten'.

- Der er ikke noget, der som sådan stikker ud. Det har været over hele byen, og det har været i alle kategorier. Der har bare været meget af det hele.

Politikredsen blev blandt andet kaldt ud til to forskellige knivstikkerier med blot 14 minutters mellemrum fredag aften.

Annonce:

Det første fandt sted ved Den Grå Hal på Christiania omkring 22.14. Her blev en mand ifølge vagtchefen stukket i højre lår. Ofrets tilstand er stabil, og der er ikke blevet pågrebet nogen gerningsmand.

- Vi finder frem til, at der har været noget koncert, og at der er sket et eller andet i den forbindelse, fortæller vagtchefen.

Tyder ikke på sammenhæng
22.36 blev kredsen kaldt ud til Blågårds Plads på Nørrebro, hvor en mand skulle være blevet overfaldet midt på pladsen.

- Han skulle være blevet slået og sparket og have fået nogle stik i ballen. Om det er ét eller ti ved jeg ikke, siger Dyre Sønnicksen, der også oplyser, at denne mand blev kørt til sygehuset i en civil bil, og at han er stabil.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Politiet undersøgte Blågårds Plads efter knivstikkeri.

Selvom episoderne fandt sted med kort tids mellemrum, formoder politiet ikke, at der er en sammenhæng.

Dyre Sønnicksen fortæller, at episoden på Blågårds Plads efterforskes, og at de arbejder på at finde ud af, hvad der er sket.

Hvorvidt der har været flere anmeldelser, end der plejer at være en fredag nat, kan Dyre Sønnicksen ikke svare på på stående fod. Men at der har været gang i den, lægger han ikke skjul på.

- Så patruljerne har fået lov at arbejde for deres løn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: