Tre dræbt i knivstikkeri i England

Tre personer har mistet livet og flere er sårede efter knivstikkeri i Forbury Gardens i Reading, England. En person er anholdt

Kort efter de tre personer blev stukket ned, ransagede politiet en ejendom i Reading nær parken. Video: Reuters via Ritzau Scanpix.

Flere personer er lørdag aften blevet angrebet i den engelske by Reading.

Thames Valley politi skriver i en pressemeddelelse natten mellem lørdag og søndag, at tre personer har mistet livet, mens tre personer er bragt til hospitalet i kritisk tilstand.

En 25-årig mand er desuden blevet anholdt i sagen og sigtet for mord.

Ifølge flere britiske medier indtraf den blodige episode lørdag aften omkring klokken 20.30 dansk tid i Forbury Garden i byen Reading i England.

Sky News' indenrigskorrespondent Mark White skrev lørdag aften, at kilder havde fortalt ham, at knivangrebet var terror-relateret. Dette afviser politiet dog i en pressemeddelelse natten mellem lørdag og søndag.

- Dette bliver for nuværende ikke betragtet som en terrorhandling, dog holder betjentene sindene åbne i forhold til motivationen for hændelsen og får støtte af kollegaer fra anti-terror enheden, siger kriminalinspektør Ian Hunter.

På Twitter florerer voldsomme videoer fra stedet. På videoerne ses mindst fire personer ligge på jorden, mens adskillige professionelle som civile ses give førstehjælp.

Politiet opfordrer folk til ikke at dele disse videoer.

- Vi har et ukendt antal patienter, som vi tager os af og behandler på nuværende tidspunkt. Det er alt jeg ved. Vi assisterer som en del af en stor styrke, siger en talsmand for Thames Valley Luftambulance til The Telegraph.