Tre dræbt i skyderi: Her bliver formodet gerningsmand anholdt

En video viser nu, hvordan politiet i Utrecht anholdt den formodede gerningsmand, der er mistænkt for at have dræbt tre og såret fem personer i den hollandske by Utrecht

Se den formodede gerningsmand blive anholdt og kørt væk her. Video: AP

Politiet i Utrecht omringede mandag eftermiddag en lejligheds-bygning som led i en dramatisk anholdelse af den formodede gerningsmand, der mistænkes for at stå bag skyderiet i en sporvogn i den hollandske by.

Det skriver nyhedsbureauet AP, der også har offentliggjort en video af anholdelsen, som du kan se over artiklen.

Efter skuddramaet offentliggjorde politiet et billede af den 37-årige formodede gerningsmand, der er identificeret som den tyrkiskfødte mand Gökmen Taskin.

Han er nu i politiets varetægt, efter at tungt bevæbnede specialstyrker har søgt intensivt efter ham siden angrebet.

De hollandske myndigheder har siden anholdelsen af den formodede gerningsmand reduceret trussel-niveauet i det centrale Utrecht til fire ud af fem.

'Jeg har ikke gjort noget'
Tre høje knald klingede af husmurene i den hollandske by Utrechts gader mandag formiddag klokken 10.45.

Derefter skreg en kvinde, som lå på asfalten, 'jeg har ikke gjort noget!'. Fire mænd ilede hende til hjælp, men igen lød der knald i Hollands fjerdestørste by, og mændene måtte lade kvinden ligge.

Sådan lød Jimmy de Kostas øjenvidneberetning, som han har givet til det hollandske medie RTV Utrecht fra 24. Oktober-pladsen i Utrecht Den forfærdelige gengivelse skildrer skudangrebet, der fandt sted i en sporvogn i Utrecht mandag, som du kan læse mere om her.