Tre fængslet efter familieopgør

25-årig blev stukket med kniv og tævet med baseballbat på gaden i boligområde

Den 25-årige køres på hospitalet med et kvæstet øje og en kvæstet hånd. Ifølge sigtelsen truede familiemedlemmer med at slå ham ihjel. Foto: Kenneth Meyer
Den 25-årige køres på hospitalet med et kvæstet øje og en kvæstet hånd. Ifølge sigtelsen truede familiemedlemmer med at slå ham ihjel. Foto: Kenneth Meyer
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Et internt opgør i en kriminel familie endte i tumulter i Ryparken på Østerbro i København søndag aften, hvor en 25-årig mand blev kørt på Rigshospitalet med en snitlæsion på venstre hånd og skader på højre øje.

Angiveligt truede to familiemedlemmer på 36 og 51 år samt en anden 25-årig, der ikke er medlem af familien, med at slå ham ihjel og stak ud efter hans hals med en kniv. Men han undveg knivstikket.

I dag blev de tre formodede voldsmænd fremstillet i Københavns dommervagt og varetægtsfængslet i 17 dage, sigtet for grov vold og trusler på livet.

De nægter sig skyldige, men var villige til at udtale sig i dommervagten. Det skete dog bag lukkede døre af hensyn til opklaringen.

Motivet uklart
Ekstra Bladet erfarer, at politiet endnu ikke har et klart motiv til det interne familieopgør. Men både to af de sigtede og offeret er godt kendt af politiet for kriminalitet.

Trods de sigtedes kriminelle baggrund nedlagde dommer Mette Bytofte navneforbud for dem alle.

Politiet blev alarmeret til boligområdet Ryparken kort før klokken 18.51 søndag. Der blev også sendt akutlæge og ambulance på meldingen om knivstikkeri.

Den 25-årige blev kørt på hospitalet, og mens han lå på båren med et voldsomt ’sæbeøje’ og en forbinding om sin venstre hånd, udslyngede han skældsord efter gerningsmændene, fortalte Ekstra Bladets fotograf på stedet.

Ifølge sigtelsen skete overfaldet på gaden i Ryparken. De tre sigtede skal efter aftale, i forening og efter fælles forståelse have angrebet den 25-årige med et baseballbat mod hans højre øje og givet ham slag og spark mod overkroppen, mens han lå ned.

Desuden blev der stukket ud mod hans hals, men han undveg knivstikket og blev i stedet ramt i hånden.

Imens råbte voldsmændene, at den 25-årige skulle slås ihjel.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt